Specijal

Sretna Vam Nova 2015 Godina!!

Davne 1989. Marty McFly je u Back to the Future Part II putovao kroz vrijeme u 2015. godinu i saznao da se u kinima prikazuju Ralje 16, da postoje lebdeći skejtovi, da svi nose blesavu futurističku odjeću, te da nam ne trebaju ceste da bi smo se vozili. I evo nas, mi smo također doputovali u 2015.! Doduše malo sporijim tempom nego naš Marty, ali tu smo! No, Ralje 16 (hvala Bogu) ne postoje, iako su filmovi o morskim psima popularniji nego ikada…nema ni lebdećih skejtova (iako se radi na tome), dok blesavu futurističku odjeću nose samo Lady Gaga i manekenke na modnim revijama. A na žalost ni leteći auti još nisu postali stvarnost! Pa šta nam onda donosi 2015.!?
E, to ćemo tek vidjeti. U svakom slučaju, moji kolege i ja osobno Vam želimo svima Sretnu 2015. Godinu, te mnogo sreće, zdravlja i poslovnih uspjeha! A naravno, ni novac nije na odmet. U svakom slučaju neka Vam 2015. bude bolja nego što je to bila 2014., ako ste pak bili zadovoljni sa 2014., onda neka Vam i ova 2015. bude barem upola toliko dobra.
Družite se i dalje sa nama, a mi ćemo se truditi biti još bolji i informativniji, te Vam predstaviti cijelo brdo novih i nadajmo se dobrih filmova! Stoga, pratite nas i dalje, te još jednom, veliko Vam hvala na tome!

Sretnu novu 2015 Godinu žele Vam Filmovi s Ruba

 

Pozdrav svima,
Dragonrage!

Kategorije:Specijal

Tagged as:

6 replies »

  1. Inače svaka čast i gušt vas je čitati tolike godine, baš sam se sjetio neku večer, pogledao cijeli blue thunder 🙂

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.