Avanturistički film

Landmine Goes Click (2015)

Postoje neki zvukovi koje nitko od nas ne bi volio čuti u životu. Primjerice zvuk sirene za opasnost, zvuk lomljenja kosti, zvuk pucanja, zvuk granate koja pada, ili pak zvuk nagazne mine kada stanete na nju! Upravo ovaj posljednji zvuk će na žalost čuti glavni junak Gruzijske krimi triler drame Landmine Goes Click redatelja, ko-scenarista i producenta Levana Bakhia.
Landmine Goes Click je priča o mladom paru američkih turista koji krenu planinariti Gruzijskim planinama. No, dečko će stati na nagaznu minu i tako ostati prikovan na tom mjestu dok će njegova djevojka pokušati dovesti pomoć. Ali da situacija bude još gora, njih dvoje će se naći na meti lokalnog lovca koji je zapravo i postavio tu minu, te ih odluči terorizirati zajedno sa svojim psom.
Film je snimljen sa budžetom od nekih milijuna $ (a neki izvori navode i cifru od milijun i pol) na autentičnim lokacijama u Gruziji. Glumačku ekipu čine uglavnom nepoznata imena; Sterling KnightSpencer LockeDean GeyerHelen NelsonNana KiknadzeNika ApriashviliKote Tolordava i Giorgi Tsaava. Gruzijska premijera filma Landmine Goes Click se održala 23. listopada 2014., dok bi u americi film trebao biti prikazan tijekom 2015.

Landmine Goes Click poster Landmine Goes Click poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Trapped on top of an armed landmine, an American tourist and his girlfriend are terrorized by a hunter and his dog.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.