Akcija

The Timber (2015)

Biti lovac na glave na divljem zapadu je tada vjerojatno bio jedan od najunosnijih ali ujedno i najopasnijih poslova. A kako je to od prilike izgledalo tada imati ćemo prilike vidjeti nezavisnom westernu The Timber redatelja i ko-scenarista Anthonya O’Briena.
The Timber je priča o dva brata smještena u snijegom obavijen divlji zapad. Njih dvojica krenu na opasno putovanje kako bi uhvatili opasnog kriminalca i pokupili veliku ucjenu koja je stavljena na njegovu glavu te tako spasili svoj dom. No, pokazat će se da su “zagrizli više nego što mogu pojesti”!
Film je u cijelosti snimljen u Rumunjskoj sa budžetom do 2,1 milijuna $, i to navodno u vrijeme najgore zime u povijesti Europe. Temperature su navodno išle čak do -36 stupnjeva! Glavne uloge igraju Josh PeckJames RansoneElisa LasowskiMark CavenWilliam GauntDavid BailieAttila Árpa i Shaun O’Hagan. Jioš nije poznato kada će film izaći u Americi, no zna se da će se Njemačka DVD i Blu ray premijera održati 27. veljače 2015,

The Timber poster The Timber poster2

IMDB

PROMO TRAILER

 

TRAILER

 

RADNJA

In the wild west, two brothers embark on a journey to collect a bounty in a desperate attempt to save their home: but what they find along the way is more than they bargained for.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.