Akcija

The Night Crew (2015)

Prošlih godina su DTV svijetom žarili i palili Steven Seagal i Dolph Lundgren, snimivši godišnje i po 2-3 filma. A čini se da sada tu štafetu od njih preuzima Luke Goss kojega u zadnje vrijeme dosta često spominjemo na ovim stranicama! A ako je suditi po njegovom rasporedu za 2015. na kojem možete naći čak 11 naslova, spominjat ćemo ga još mnogo puta ove godine. Prvi u nizu najavljenih filmova na njegovoj imdb stranici je baš akcijski triler The Night Crew redatelja i ko-scenarista Christiana Sesma.
The Night Crew je film o skupini opakih lovaca na glave koji u Meksiku uhvate traženu bjegunku, misterioznu kineskinju, i namjeravaju ju čuvati u narednih 12 sati dok ju ne dovedu u SAD. No, nju također traži i opasni Meksički narko boss koji za njima pošalje cijelu vojsku ubojica i plaćenika. Skupina lovaca na glave će se naći prikliještena u jednom napuštenom pustinjskom hotelu blizu granice. I dok će oni pokušavati preživjeti noć, otkriti će da kineskinja zapravo krije opasnu tajnu.
Film je snimljen sa budžetom od 3 milijuna $ na lokacijama u Kaliforniji, a osim Gossa u filmu još igraju Danny TrejoJason MewesChasty BallesterosBokeem WoodbineChristine NguyenJacqueline Lord, te jedan od ko-scenarista filma, Paul Sloan. The Night Crew će premijeru imati 13. siječnja 2015.

Nightcrew poster Nightcrew poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

THE NIGHT CREW centers on a group of hard up bounty hunters who must survive the night in a desert motel against a horde of savage border runners. They soon realize that their fugitive, a mysterious Chinese woman, is much more than she lets on.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.