Drama

Broken Horses (2015)

Kad ti film nahvale dva velikana kao što su James Cameron i Alfonso Cuarón onda si očito napravio dobar posao! Ili je pak jednostavno riječ o pametnom marketinškom (i plaćenom) triku kako bi film dobio malo na težini. Što je od ovoga istina a što laž u slučaju nezavisne misteriozne krimi triler drame Broken Horses redatelja, scenarista i producenta Vidhua Vinoda Chopra saznat ćemo i sami kada napokon pogledamo film…ako ga pogledamo.
U svakom slučaju, Broken Horses je priča o dva iznimno povezana brata, priča o zakonima lojalnosti, te priča o nasilju smještena u pozadinu rata između bandi na granici između SAD-a i Meksika.
Cameron je ovaj film nazvao artističkim trijumfom, izvrsno napisanim, režiranim i odglumljenim filmom koji se polako “omata” oko gledatelja, a Cuarón je pak rekao kako ga je Broken Horses naprosto osvojio! Kao što rekoh ranije, možda je to zbilja istina, a možda su samo malo pretjerali za dobrobit filma…bilo kako bilo to ćemo moći saznati nakon 10. travnja 2015. kada bi film trebao izaći u Velikoj Britaniji. Broken Horses je snimljen sam budžetom od 11 miljiuna $, a glavne uloge igraju Anton YelchinChris MarquetteSean Patrick FlaneryVincent D’OnofrioThomas JaneMaría ValverdeWes Chatham, te mnogi drugi.

Broken Horses poster Broken Horses poster2

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

The bonds of brotherhood, the laws of loyalty, and the futility of violence in the shadows of the US Mexico border gang wars.

SLIKE

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.