Duhovi

Ghoul (2015)

Ako vam do sada found footage hororci nisu već žešće dopizdili te ste još uvijek spremni pogledati neki novi found footage uradak, onda imate sreće jer mi Vam predstavljamo upravo jedan takav. Riječ je o nezavisnom found footage horor trileru Ghoul kojega je režirao, napisao i producirao Petr Jákl, a koji je snimljen u ko-produkciji Češke i Ukrajine.
Ghoul je priča o skupini američkih filmaša koji dođu u Ukrajinu s namjerom da istraže kako je kanibalizam uzeo maha u cijeloj zemlji tijekom zloglasne gladi koja se dogodila 1932. godine, te da o tome naravno snime dokumentarac. Ali njihovo putovanje će ih dovesti licem u lice sa zlim duhom najnasilnijeg kanibala i serijskog ubojice svih vremena!
Pa iako je riječ o filmu češke/ukrajinske ko-produkcije, Ghoul je većim dijelom snimljen na engleskom jeziku kako bi ga se lakše moglo plasirati na vanjsko tržište. Glavnu glumačku ekipu tako čine uglavnom amerikanci, Jennifer ArmourPaul S. TraceyJeremy IsabellaDebra Garza, te Alina Golovlyova. Film se u Češkoj otvara 26. veljače 2015., dok će se američka premijera održati u ožujku.

Ghoul poster

IMDB

TRAILER

RADNJA

Three American filmmakers travel to Ukraine to investigate how cannibalism swept through the country during the notorious famine of 1932. Their travels lead to a face-to-face encounter with the evil spirit of the most violent serial killer cannibal of all time.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.