Austrija

Das ewige Leben (2015)

Jeli to bilo ubojstvo ili samoubojstvo!? To pitanje će si postaviti glavni junak austrijske krimi triler komedije Das ewige Leben nakon što se probudi iz kome! A taj junak je Brenner, bivši detektiv koji se odluči vratiti u Graz, grad u kojem je odrastao. Odmah po povratu će se morati suočiti sa svojim starim prijateljima, svojom bivšoj djevojkom, te nekim grijesima koje je počinio dok je bio mlad, a sve to će rezultirati metkom u glavu! Nakon što se probudi iz kome Brenner počinje tražiti osobu koja ga je pokušala ubiti, no svi tvrde da je to učinio on sam!
Ovo je inače četvrti film iz serijala koji je baziran na romanima Wolfa Haasa o pustolovinama privatnog detektiva Simona Brennera, a Hass je ujedno i ko-scenarist filma te se pojavljuje u jednoj manjoj ulozi. Prvi film pod naslovom Komm, süsser Tod je snimljen još 2000., a nastavak Silentium je uslijedio 2004. godine. Treći film Der Knochenmann je pak snimljen 2009. godine. Kao i prethodna dva filma tako je i ovaj režirao dotični Wolfgang Murnberger (također i jedan od ko-scenarista), a glavnu ulogu ponovno igra Josef Hader.
Osim Hadera u filmu još igraju Tobias MorettiNora von WaldstättenChristopher SchärfRoland DüringerMargarete Tiesel, te mnogi drugi. Austrijska premijera će se održati 06. ožujka 2015., a u Njemačkoj će se film otvoriti svega par dana kasnije, 19. ožujka 2015.

Das ewige Leben poster Das ewige Leben poster2 Das ewige leben poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER1

 

TEASER2

 

RADNJA

Brenner returns to Graz, the city where he grew up. When confronted with his old friends, his former girlfriend and the major sin he committed when he was young, murders and a fateful gunshot to the head result. After Brenner comes out of a coma, he begins to search for the person who tried to kill him—however, everybody claims that he himself is responsible. In the beginning Brenner was at the end of his rope, but he could face a new beginning in the end.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.