Akcija

Bad Asses on the Bayou (2015)

Kada se prije par godina jedan sjedokosi bradati starac potukao sa skupinom siledžija u javnom autobusu i dobrodano ih pretukao te samim time postao Youtube senzacija, vjerojatni nitko tada nije mogao ni sanjati da će netko po tom događaju snimiti film. A još manje da će iz svega toga nastati i cijela trilogija!! Ali dogodilo se upravo to.
Prvi film iz serijala, Bad Ass u režiji Craiga Mossa izašao je 2012. a glavnog junaka baziranog na starcu iz videa je odigrao Danny Trejo. Bio je to poprilično jeftin film zbog čega su čak neke scene “posudili” iz filma Red Heat kako bi sve skupa izgledalo malo skuplje i veće, no u kratkom roku se uspio premetnuti u svojevrsni kultni naslov (u određenim krugovima jel). Posve neočekivano dvije godine kasnije, tj. 2014. izašao je i nastavak, Bad Ass 2: Bad Asses u kojem se Treju pridružio Danny Glover. Nastavak je bio snimljen sa nešto većim budžetom od 5.5 milijuna $, a očito je nešto i zaradio jer nam ove godine stiže i treći film – Bad Asses on the Bayou!
Režiju i scenarij ponovno potpisuje Moss, baš kao i u slučaju prethodnih filmova, a Trejo i Glover su ovaj puta dobili pojačanje u obliku Johna Amosa i Loni Love. Radnja je ovoga puta odvela Franka Vegu i Berniea Popea u Louisianu gdje su otišli kako bi pomogli starom prijatelju čiju kćerku je netko oteo.
Budžet trojke je ostao približno isti budžetu dvojke te iznosi 5.3 milijuna $, a osim spomenute četvorke u filmu još igraju Jimmy BennettJaqueline FlemingMiles DoleacJudd LormandOlga Wilhelmine, kao i mnogi drugi. Bad Asses on the Bayou će baš poput prethodnika izaći direktno na DVD i VOD platforme 06. ožujka 2015.

Bad Asses 3 poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Frank Vega and Bernie Pope return, this time to Louisiana in an attempt to find a kidnapped friend.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.