CGI

Dark Peak (2015)

Prošlu su godinu nažalost između ostaloga obilježili i misteriozni nestanci nekoliko zrakoplova koji još uvijek nisu pronađeni. Prvo je nestao Malezijski zrakoplov sa više od 200 putnika, a ubrzo nakon toga je nestao i zrakoplov na letu iz Indonezije koji je prevozio oko 160 putnika. Potrage za tim zrakoplovima ne daju baš nikakve rezultate i pitanje je hoće li ti misteriji ikada biti riješene! A upravo tom temom se odlučio pozabaviti Ben Jagger u britanskom misterioznom SF horor trileru Dark Peak kojega je režirao, producirao i napisao zajedno sa svojim bratom Deanom S. Jaggerom kojemu je pripala i glavna uloga u filmu.
Dark Peak je priča o skupini prijatelja koji se upute na planinarski izlet do tajanstvenog mjesta zvanog Dark Peak gdje se nekoć davno navodno srušio bombarder iz WWII. Dark Peak je svojevrsni Bermudski trokut na sjeveru Engleske, gdje je do dana današnjega navodno bez ikakvog objašnjenja nestalo preko pedesetak aviona, te ni jedan putnik nikada nije pronađen. Ali ono što će oni tamo pronaći je puno gore od ostataka aviona, tj. susresti će se se sa nekom neobjašnjivom zlom silom koja je tu ležala sakrivena punih 60 godina.
Film je navodno baziran na istinitim događajima, a osim Deana kojega sam već spomenuo u njemu će još igrati Jack HustonRichard O’Brien, te Matthew Lewis. Datum premijere još nije određen, ali moja pretpostavka je da će Dark Peak izaći do kraja 2015. O točnom datumu ću Vas naknadno obavijestiti.

Dark Peak poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A group of friends embark on a hike to a mysterious WWII bomber crash site, located in an area known as ‘Dark Peak’ – dubbed the Bermuda Triangle of the North of England where, to date, over fifty planes have crashed without explanation or a single body being recovered. What they encounter is an Evil force, laid hidden for almost 60 years, which is about to rise again.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.