Akcija

The Throwaways (2015)

Kada želite obaviti neki važan posao a koji ne možete ili ne želite obaviti sami, onda ćete unajmiti/zaposliti najbolje moguće ljude za to. Tim više ako oni nipošto ne mogu odbiti Vašu ponudi, kao primjerice glavni junak akcijske krimi komedije The Throwaways redatelja Tonya Buia.
Drew Reynolds je zloglasni haker koji je upravo uhićen od strane CIA koja mu je dala prijedlog – ili će raditi za njih ili će provesti ostatak svog života u zatvoru. Drew naravno izabere prvu soluciju, ali pod uvjetom da sam skupi svoj tim, grupu takozvanih otpadnika – ljudi koji su naizgled potrošna roba i najgori u organizaciji.
The Throwaways je film snimljen isključivo za TV website Cracke gdje će biti i premijerno prikazan. Premijera se trebala održati još 19. prosinca 2014., no kako je Cracke pod vlasništvom Sony koji je u to vrijeme bio pod hakerskim napadom, odlučili su odgoditi premijeru filma za 30. siječnja 2015. U glavnim ulogama su James CaanSam HuntingtonKevin DillonKatie McGrathNoel ClarkeJack KesyBashar Rahal, te još neki drugi.

The Throwaways poster

IMDB

Official site

TRAILER

 

RADNJA

Notorious hacker Drew Reynolds is captured by the CIA and given a proposition – work for them or spend the rest of his life in prison. Agreeing on the condition that he can form his own team, he puts together a group of “throwaways” – the people deemed expendable and seemingly the worst in the organization.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.