Akcija

Samurai Cop 2: Deadly Vengeance (2015)

Ako ste kojim slučajem jedan od onih klinaca koji su tamo 80-ih i ranih 90-ih “gutali” gotovo sve što je izlazilo na VHS-u, onda ste zasigurno gledali i film Samurai Cop koji je izašao 1991. godine! Bio je to jedan od onih jeftinih trash filmova u kojima je gotovo sve bilo loše, od glume, preko efekata, montaže, režije, glazbe…ma uglavnom svega! Ali ipak, s godinama je film stekao gotovo kultni status u određenim krugovima i popriličan broj sljedbenika. A tome u prilog ide svakako i činjenica da je Samurai Cop ponovno zaživio zadnjih par godina zahvaljujući festivalskim i ponoćnim projekcijama koje su gotovo svaku puta bile rasprodane do zadnjem mjesta. No da ja sad tu ne izmišljam toplu vodu, pročitajte što je o spomenutom filmu napisao kolega Killing Time u svojoj recenziji.
Ja ću Vam pak ovom prilikom predstaviti nastavak Samurai Cop 2: Deadly Vengeance koji je eto snimljen punih 24 godine nakon originala! Možda bi nastavak bio snimljen i prije da glavni glumac iz originala, Matt Hannon, nije jednostavno nestao sa lica zemlje zbog čega su mnogi povjerovali kako je dotični umro! No Hannon je ugodno iznenadio sve fanove kada je “uskrsnuo iz mrtvih” prošle godine i izjavio kako namjerava snimiti nastavak koji fanovi željno priželjkuju već godinama. A kako bi to mogao izvesti zamolio je te iste fanove da doniraju koji dolar putem Kickstartera što se pokazalo i više nego uspješnim. Naime, ekipa je tražila 50 tisuća $, a uspjeli su skupiti 62,452!
Režiju nastavka potpisuje Gregory Hatanaka koji je ujedno i producent filma, a osim Hannona u naslovnoj ulozi, u nastavku se pojavljuju još neka lica iz originala, npr. Robert Z’DarMark FrazerMelissa Moore i Cranston Komuro. A njima su se još između ostaloga pridružili Bai LingLexi BelleKristine DeBellMindy RobinsonJoe Estevez, te Tommy Wiseau, trash legenda koja režirala, napisala i glumila u kultnom trash filmu The Room!
Samurai Cop 2: Deadly Vengeance kreće u redovnu/limitiranu distribuciju od 09. listopada 2015.

Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster2 Samurai Cop 2 Postcard Side 1 Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3a Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3b Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3c Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3d Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3e Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3f Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3g Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster3h Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster4 Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster5 Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster6 Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster7 Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster8 Samurai Cop 2 Deadly Vengeance poster9

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

RADNJA

It’s 25 years later, and Detective Frank Washington is forced to team up with his long estranged partner Joe Marshall to solve a series of assassinations being committed by a secret group of female vigilante killers.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.