Akcija

Absolution aka The Mercenary: Absolution (2015)

Što konkretno povezuje Vinnie Jonesa i Stevena Seagala!? Pa obojica su se specijalizirali za jedan specifični tip uloga, prvi gotovo uvijek igra nekakve luđake i negativce, a drugi bivše policajce, agente ili ubojice. A osim toga povezuje ih i činjenica da su do sada već snimili dva filma zajedno. Prvo Submerged 2005., a zatim su prošle godine zajedno snimili krimi triler Gutshot Straight u kojem je Segica odigrao jednu manju ulogu. Ali zašto stati samo na dva filma!? To se očito zapitao i ovaj dvojca pa su tako snimili još jedan zajednički film, akcijski triler Absolution u režiji Seagalovog stalnog suradnika Keonia Waxmana (čovjek je do sada već režirao šest Seagalovih filmova i TV seriju “True Justice”).
Vjerojatno već pogađate, Vinne i ovdje igra nekoga ludog negativca, a Seagal nekog bivšeg agenta mračne prošlosti koji lomi negativce ko iz pičke. Točnije, Absolution je svojevrsni nastavak prethodnog Seagalovog filma A Good Man,  priča govori o bivšem specijalnom agentu Johnu Alexanderu kojega unajmi njegov stari šef kako bi izvršio atentat na afganistanskog dilera. Ali Alexander počinje sumnjati u vezu između krijumčara droge, trgovaca ljudima i američke vlade. Nakon što je nehotice spasi jednu od žrtava iz lanca trgovine ljudima, on biva uvučen u sveopći rat pred svojim vlastitim vratima. nakon što mu se pruži šansa da se iskupi za grijehe iz svoje prošlosti, John će se upustiti u taj rat kako bi spasio nevine djevojke i uništio smrtonosni kartel.
Dakle, zvuči kao još jedan tipični DTV Seagal snimljen u Bugarskoj (ili u ovom slučaju u Rumunjskoj), a tako od prilike i izgleda (iako je fotografija ovaj puta nešto šarolikija nego inače). Osim Vinniea Seagalu se ovdje pridružio još jedan njegov stari znanac, Byron Mann koji se sa Seagalom snimio A Dangerous Man i Belly of the Beast, te jednu epizodu spomenute serije “True Justice”. A tu su još Massimo DobrovicLauro ChartrandRon BalickiHoward DellBruce CrawfordDominte Cosmin, i Josh Barnett.
Absolution će u Americi očekivano izaći direktno na DVD-u, ali iznenađujuće pojavit će se i u limitiranoj kino distribuciji, a sve to od 15. svibnja 2015. U Japanu će pak film igrati u kinima od 21. veljače 2015.

Absolution poster Absolution poster

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

TRAILER4

 

TRAILER5

 

RADNJA

When ex-special ops agent, John Alexander, is recruited by his old boss to assassinate an Afghan drug dealer, he begins to suspect a link between a drug smuggling operation, a sex trafficking ring and the U.S. Government.  After he inadvertently rescues one of the victims of the trafficking ring, he is dragged into an all-out war the leads right to his front door. Given one last chance to reconcile the sins of his past, John will fight to save an innocent girland bring down a deadly cartel in this fast-paced, action-packed Steven Seagal thriller.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.