Akcija

Dead Rising aka Dead Rising: Watchtower (2015)

Zombie filmovi su se razmnožili do te mjere da smo ih se već i zasitili. A sve je nekako počelo adaptacijom jedne od najpoznatijih horor (zombie) video-igara prije 13-ak godina. Govorim naravno o prvom Resident Evil filmu iz 2002. koji se nakon toga premetnuo u financijski uspješan serijal. I dok Paul W.S. Anderson priprema i šesti te navodno posljednji nastavak Resident Evil: The Final Chapter, jedna druga popularna zombie video-igra će zaživjeti u filmskom obliku. Riječ je o video-igri Dead Rising koja se prodala u preko 100 milijuna kopija diljem svijeta!
Režiju filma potpisuje Zach Lipovsky a radnja će se odvijati za vrijeme velike zombie epidemije, nakon što vlada ne uspije suzbiti širenje virusa sa cjepivom. Četvero preživjelih će pokušati pronaći izvor zaraze kako bi spriječili širenje, ali ono što će pronaći će ih još više šokirati. Naime, ispostavit će se da je sve to dio vladine zavjere!
Film je producirala TV/web kuća Crackle te će film premijerno biti prikazan isključivo na njihovom kanalu. U glavnim ulogama su Jesse Metcalfe (najpoznatiji po ulogama u TV serijala “Dallas” “Desperate Housewives”), Meghan OryKeegan Connor TracyVirginia MadsenDennis HaysbertRob Riggle, te još mnogi drugi. Kao što rekoh, premijera filma Dead Rising će se održati na kanalu TV/web kuće Crackle 27. ožujka 2015., a nakon toga bi film trebao izaći i na DVD-u.

Dead Rising poster Dead Rising poster2 Dead Rising poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRALER

 

RADNJA

DEAD RISING: WATCHTOWER takes place during a large-scale zombie outbreak. When a mandatory government vaccine fails to stop the infection from spreading, the four leads must evade infection while also pursuing the root of the epidemic, with all signs pointing to a government conspiracy. Politics, public paranoia, and media coverage play an important role in the story’s narrative.

SLIKE

1 2 3 4 5 7 8 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.