Akcija

Les brigands aka Die Räuber (2015)

Obitelj je najvažnija na svijetu i obitelj nam pruža potporu u najtežim trenucima! Odnosno tako bi to barem trebalo biti u nekom “savršenom svijetu”. No ponekad to nije tako, i ponekad nas obitelj izda u najtežim trenucima kada ih najviše trebamo. Upravo to se dogodi junaku krimi triler drame Les brigands koju su zajednički režirali Pol Cruchten i Frank Hoffmann, a koja je snimljena u ko-produkciji Njemačke, Belgije i Luksemburga.
Les brigands je priča o Karlu koji je upravo izašao iz zatvora, ali nitko od njegove obitelji ga nije dočekao na izlazu. Zbog toga se Karl osjetio izdanim, tim više jer se žrtvovao kako bi zaštitio njihove sumnjive financije. Karl stoga odluči prihvatiti ponudu jednog starca koji planira pljačku njegove obitelji, te se pridruži njegovoj bandi.
Film je snimljen sa budžetom od 3,5 milijuna €, a ono što ga posebno izdaja je činjenica da je Les brigands posljednji film u kojem je igrao poznati Austrijski glumac Maximilian Schell koji je nažalost umro 01. veljače 2014. Osim njega u filmu još igraju Éric CaravacaIsild Le BescoRobinson StéveninWolfram KochLuc SchiltzMarc Baum, te poznati Francuski glumac Tchéky KaryoLes brigands je premijerno prikazan u Njemačkoj 19. siječnja 2015. na Filmfestival Max Ophüls Preis, a službena Njemačka kino premijera je zakazana za 19. ožujka 2015.

Les brigands poster Les brigands poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Karl is finally getting out of gaol, but none of his family is there to meet him. Feeling betrayed, after sacrificing himself to protect their finances, he joins the gang of an old man planning a robbery.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.