Avanturistički film

Online Kino – The Nightman of Nevermoor (2014)

Dobra misterija je zlata vrijedna i uvijek zagolica ljudsku maštu i znatiželju! A ako još k tome graniči sa nadnaravnim, interes je tim više veći! Jednom naizgled nadnaravnom misterijom se odlučio pozabaviti i redatelj Chris Thomas u nezavisnoj Britanskoj avanturističkoj misterioznoj SF komediji The Nightman of Nevermoor.
Riječ je o srednjemetražnom filmu koji traje nekih 50-ak minuta, a snimljen je sa budžetom od svega 3500 £. Radnja je smještena u jednom maleno izmišljeno selo Nevermoor gdje se jedanaestogodišnji Nick doseli zajedno sa svojim ocem Ivanom. Nick i njegov otac su bili razdvojeni pune dvije godine zbog čega su se udaljili jedan od drugog i ovo im je savršena prilika da se opet povežu. Ali dok se njih dvojica žele ponovno zbližiti, bivaju uvučeni u rasvjetljivanje misterije koja je obavila selo. Naime, dva studenta su nestala, lokalci tvrde da su vidjeli nepoznatu figuru kako se pojavljuje u okolnoj šumi, takozvani Nightman, a uz sve to pojavio se i samozvani lovac koji želi uhvatiti tu nepoznatu kreaturu. Dali je Nightman uistinu onozemaljski stvor ili je sve skupa tek dobro osmišljena prijevara, te može li se vjerovati lovcu…sve to ćete saznati ukoliko pogledate film koji se nalazi na linku ispod.
U glavnim ulogama se pojavljuju James TurnerJohnny VivashLeopold BoyleSam BurnsRobert NairneSam NewmanLynette Reade, te Mawaan Rizwan. Film je bio premijerno prikazan još 04. veljače 2014., a popratile su ga i solidne kritike. Kao što sam već spomenuo ranije, cijeli film se može pogledati na linku ispod, pa ukoliko ste zainteresirani i imate 50-ak minuta slobodnog vremena, zavalite se u udobnu stolicu i stisnite taj play gumbić. Nadam se da će te uživati u filmu.

the-nightman-of-nevermoor-poster

IMDB

Official Facebook Page

RADNJA

The film takes place in the fictional Devon village of Nevermoor. Eleven year old Nick Neary has come to live with his estranged father after two years apart. But the village is in a dilemma; two film students have gone missing, locals claim an unknown figure has been lurking around the village at night, and an ominous self-proclaimed hunter has shown up to stalk it. As Nick and his father struggle to re-connect, they’re thrown into the unraveling mystery taking place within the village. Could the Nightman indeed be an otherworldly creature? Can anyone trust the hunter? Is it all an elaborate hoax? And, perhaps more importantly, will anyone show up for the village fête?

TEASER

 

WATCH MOVIE

 

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.