Akcija

Assassin (2014)

Koliko li je samo filmova snimljeno o profesionalnim ubojicama koji odbiju izvršiti svoj zadatak zbog čega i sami postanu meta!? Ili o ubojicama koji se zaljube u neku djevojku, vrlo često svoju metu, pa se onda okrenu protiv svog poslodavca kako bi spasili “ljubav svog života” i sebe!? Pa odgovor je vjerojatno “puno previše”! Ali bez obzira na to evo nam još jednog naslova na tu temu. Riječ je o britanskom akcijskom trileru Assassin redatelja i scenarista J.K. Amaloua.
Da slažem se, poprilično generički naslov koji također prati i generički zaplet o nemilosrdnom ubojici koji prekrši pravila svoje struke kada se zaljubi u predivnu mladu ženu. Nakon što ga zloglasna mafijaška braća unajme da ubije njezinog oca što on naravno ne učini, njegov svijet se počne raspadati a on se okrene protiv svojih kriminalnih poslodavaca kako bi spasio ženu koju voli. Kao što rekoh, poprilično generički, ali to ne znači da neće možda biti i zabavno.
Budžet ovoga filma iznosi 3,5 milijuna $, a uloga nemilosrdnog ubojice je pripala poznato britanskom glumcu Dannyu Dyeru. Tu su još i Gary KempMartin KempAnouska MondDeborah MooreRobert CavanahHolly Weston, te još mnogi, mnogi drugi. Assassin izlazi u Velikoj Britaniji direktno na DVD-u i Blu Ray-u 09. ožujka 2015.

Assassin poster Assassin poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

CLIP

 

RADNJA

Ruthless killer for hire (Danny Dyer) breaks the rules of his profession and falls for a beautiful young woman. Discovering the notorious gangland brothers (Martin & Gary Kemp) had hired him to kill her father, his world breaks down and he must turn against his criminal employers and their gang to save the woman he loves.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.