Akcija

Tetro Rouge (2015)

Možete li zamisliti svijet bez struje!? Svijet bez rasvjete, interneta i svega onoga što imamo zahvaljujući električnoj energiji! S obzirom na to koliko smo ovisni o eklektičnoj energiji i svemu što nam ona omogućava, vjerujem da većina nas vrlo teško može zamisliti takav svijet, i nadam se da do takvog razvoja događaja nikada neće ni doći. Ali kako bi od prilike izgedala takva budućnosti pokazat će nam redatelj, scenarist i producent Luis M Ventura u Švicarskom avanturističkom akcijskom SF trileru Tetro Rouge koji je radnjom smješten u blisku budućnost bez električne energije.
Točnije, radnja filma je smještena godinu dana nakon iznenadnog nestanka Zemljinog magnetskog polja što je rezultiralo nestankom električne energije na cijeloj planeti. Mlada djevojka pod imenom Skye dođe u posjed misteriozne mape koju joj da njezin otac, a koja bi mogla spasiti čovječanstvo i pomoći u vraćanju električne energije. No za petama će joj se naći misteriozni plaćenici koji žele tu mapu pod svaku cijenu, pa će se Skye upustiti u opasnu avanturu kako bi zaštitila mapu i spasila posljednju nadu za opstanak čovječanstva.
Redatelj Ventura je originalno namjeravao snimiti kratki film, te je već bio snimio nekoliko kadrova za taj kratki film. Ali kada su mi iznenada odobrena sredstva za dugometražni film, morao je snimiti sve već postojeće kadrove iznova zbog promjene u garderobi likova. Glavne uloge igraju Alice HenleyAlexander DaviesAdam LannonAlan ThorpeCatherine Vickers, te Carine Sinclair. Švicarska premijera filma Tetro Rouge će se održati 26. ožujka 2015.

Tetro Rouge poster1 Tetro Rouge poster2 Tetro Rouge poster3 Tetro Rouge poster4

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Tetro Rouge is a post-apocalyptic science-fiction adventure story about Skye, a young woman who finds herself in the possession of a mysterious map given to her by her father. Set a year after the sudden disappearance of earth’s magnetic field has left earth without electricity the story chronicles Skye’s journey and attempt to find humanity’s last hope of survival.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.