Akcija

The Whole World at Our Feet (2015)

Na spomen Kazahstana mnogima od nas prvo što padne na pamet su Borat i Sacha Baron Cohen koji je na neki način Kazahstan doveo na zao glas i prikazao ga kao jednu od najvećih selendri na svijetu. Ali tu lošu reputaciju možda popravi Kazahstanski akcijski triler The Whole World at Our Feet kojega su zajednički režirali Salamat Mukhammed-Ali i Dauren Mussa, a koji se sa budžetom od 30 milijuna $ premetnuo u najskuplji Kazahstanski film svih vremena!
The Whole World at Our Feet je priča o mladoj djevojci Aliyai koja igrom slučajnosti postane dio Kazahtanskog kriminalnog svijeta. Ali u najtežim trenucima će joj pomoći mladić koji ju neizmjerno voli i spreman je učiniti sve što je potrebno kako bi ju spasio iz ralja opasnih kriminalaca. Sada je Aliyai najvažnije da sačuva čast i dostojanstvo i cijeli svijet će biti pod njezinim nogama.
Osim što je jedan od najskupljih Kazahtanskih filmova, što se očituje u egzotičnim lokacijama i setovima, The Whole World at Our Feet također ima i poprilično zvučnu glumačku ekipu koju čine mnogobrojna poznata (B) imena. Tu su recimo Armand AssanteMichael MadsenTommy ‘Tiny’ ListerCary-Hiroyuki TagawaDon ‘The Dragon’ WilsonBolo Yeung, te legendarni Peter O’Toole kojemu je ovo bio posljednji film u karijeri. Ulogu Aliyae je pak odigrala Karlygash Mukhamedzhanova. The Whole World at Our Feet  je u post-produkciji već par godina, te je trebao izaći još 2013. Cilj autora filma je da The Whole World at Our Feet probiju i na strana tržišta te da se film pojavi u kinima mnogih svjetskih zemalja, uključujući i SAD. Ako im to pođe za rukom ovo će biti prvi Kazahstanski film koji je “doživio” globalnu distribuciju i bio prikazan pred svjetskom publikom. Ali o američkoj premijeri za sada još nema ni riječi, poznato je samo da će se u Kazahstanskim i Ruskim kinima film pojaviti od 26. ožujka 2015.

The Whole World At Our Feet poster The Whole World At Our Feet poster2 kinopoisk.ru The Whole World At Our Feet poster4 The Whole World At Our Feet poster5

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

RADNJA

Only one lusted glance brings Aliya to the events throwing her into the criminal ocean. But in the wirliging of passions and turmoil when she finds herself at the verge of fatality it’s only her true love that is the only rescue.Now the most important thing for Aliya is to preserve the honor and dignity and the whole world will be at our feet.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.