Drama

The Reconstruction of William Zero (2014)

Život svih nas se uglavnom sastoji od uspomena i sjećanja koja s vremenom mogu izblijedjeti ali ne i nestati u potpunosti. Osim ako koji slučajem niste sudionik neke velike nesreće u kojoj izgubite pamćenje, e u tom slučaju nestaju i sjećanja, a samim time i spoznaja o tome tko ste vi zapravo!! Upravo to se dogodi naslovnom junaku nezavisne SF triler drame The Reconstruction of William Zero redatelja, ko-scenarista i producenta Dana Busha.
William Blakely je vrhunski genetičar koji se upravo probudio iz kome bez sjećanja i motoričkih sposobnosti nakon što je doživio katastrofalnu nesreću. U oporavku mu pomaže njegov misteriozni brat blizanac uz čiju pomoć se William pokušava prisjetiti svoje prošlosti, ali ima osjećaj da sjećanja koja mu se vraćaju nisu zapravo njegova. Istovremeno se William pokušava ponovno povezati sa otuđenom ženom Jules i usput otkriva čudne okolnosti događaja koji su ga doveli do pada u komu. U potrazi za izvorom tih fragmentiranih sjećanja on otkriva šokantnu istinu o svojoj obitelji i poslodavcima!
Glavnu ulogu u ovom malom filmu igra Conal Byrne, a tu su još Amy SeimetzTim HabegerAdam FristoeScott PoythressLake RobertsMelissa McBride, te Jeff Rose. Premijera filma The Reconstruction of William Zero se održala još 20. srpnja 2014. na Fantasia Festivalu, a nakon toga je film još bio prikazan u prosincu na festivalu Other Worlds Austin. Službena DVD/VOD premijera bi se trebala održati tijekom 2015. ali o tome za sada nema točnih detalja.

The Reconstruction of William Zero poster The Reconstruction of William Zero poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

William Blakely (Byrne), a top genetic researcher, awakens after a catastrophic accident with no memory or motor skills. As he begins to relearn his past and identity with the help of his mysterious twin brother, the memories that return are not his own.
As he tries to reconnect with his estranged wife Jules (Seimetz), he begins to unravel the strange circumstances surrounding the events that led him to fall into a coma. Searching for the source of these fragmented memories, he uncovers a shocking truth about his family and employers.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.