Akcija

Homicycle (2014)

Postoje dakle filmovi za mase, filmovi koji su daklem namijenjeni široj publici, a postoje naravno i filmovi koji su namijenjeni isključivo izabranoj publici. Kao primjerice art filmovi, hororci, ili pak trash filmovi. Među ove potonje spada i naslov o kojem sada namjeravam napisati nekoliko redaka. Riječ je o niskobudžetnom kanadskom grindhouse trash hororu Homicycle kojega je režirao Brett Kelly koji iza sebe već ima cijelu hrpu trasheva kao što su My Fair ZombieJurassic SharkIron Soldier ili pak She-Rex.
Radnja filma Homicycle je smještena u grad koji se nađe pod opsadom bande dilera koja počne haračiti i sijati strah i smrt gradom! Situacije se naizgled čini bezizlazna, kada li se iznenada od niotkuda pojavi misteriozni muškarac u crnom koji na svom motociklu počinje sijati smrt među bandom i tamaniti ih sve redom!
Film je gotovo doslovno snimljen “za šaku dolara”, a nastajao je punih dvije godine. Ko to to priliči grindhouse trashu, možete očekivati lošu glumu, jeftine efekte i mnogo nasilja i sisa! Pa ukoliko nemate problema sa barem tri od četiri spomenute stvari, onda je Homicycle definitivno film za Vas. Glavne uloge igraju Candice LidstonePeter WhittakerIan QuickDonna St-JeanCatherine Mary ClarkVeronika D’Arc, kao i mnogi drugi. Homicycle je u Kanadi premijerno prikazan 26. srpnja 2014., a zatim se u rujnu našao na programu Montreal Horrorfesta. Na DVD-u bi trebao izaći tijekom 2015., ali konkretnih detalja o tome za sada još nema.

Homicycle poster Homicycle poster2

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

A town is under siege by a gang of drug dealers when from seemingly out of nowhere, a mysterious man in black astride a motorcycle begins targeting the junk peddlers for death!

SLIKE

0 0b 0c 0d 1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.