Akcija

Beyond the Reach (2014)

Bogataši često ostavljaju dojam da su svi od reda samouvjereni, bahati i puni sebe! A kako i ne bi kad imaju para ko dreka i puca im kita za sve, te u biti mogu raditi što god im se prohtije ukoliko time ne krše zakon. A čak i kad ga prekrše opet se ne uzrujavaju previše jer znaju da će vrlo vjerojatno riješiti problem. No samouvjereni bogataš iz nezavisne akcijske triler drame Beyond the Reach redatelja Jeana-Baptistea Léonettia će naići na problem kojega neće moći samo tako riješiti!
Madec je svjetski poznati biznismen i tajkun koji odluči otići u lov u Mojave pustinju. Za tu priliku kupi specijalno izgrađeno vozilo i unajmi lokalnog vodiča Bena. Već na početku Madec počne pokazivati svoju samouvjerenu i bahatu narav, ali kada zbog brzopletosti slučajno ubije jednog lokalnog starca, učiniti će sve da zataška to, pa će tako Ben postati lovina u opasnoj igri miša i mačke. No Ben ima nekoliko asova u rukavu i neće se predati tako olako.
Beyond the Reach je ekranizacija romana Deathwatch kojega je 1972. napisao Robb White, a prema kojem je već snimljen jedan film, doduše TV produkcije, Savages iz 1974. godine. Glavnu ulogu u ovom filmu igra Michael Douglas koji je također i jedan od glavnih producenata. Osim njega u filmu također igraju Jeremy IrvineRonny CoxHanna Mangan LawrencePatricia BethuneMartin Palmer, te David Garver. Film je premijeru imao u rujnu 2014. na Toronto International Film Festivalu, a na VOD platformama i u izabranima američkim kino dvoranama će se pojaviti 17. travnja 2015. Britanci će pak film u svojim kinima moći pogledati od 17. srpnja.

Beyond the Reach poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A high-rolling corporate shark and his impoverished young guide play the most dangerous game during a hunting trip in the Mojave Desert.

SLIKE

1 2 3 4 kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.