Akcija

Laugh Killer Laugh (2015)

Tom Sizemore i William Forsythe su nekoć bile prepoznatljive glumačke njuške koje smo često imali prilike gledati u manjim ili većim sporednim i(li) važnim ulogama u mnogobrojnim poznatim naslovima kao što su primjerice Passenger 57True RomanceNatural Born KillersHeat, i Saving Private Ryan, odnosno Extreme PrejudiceOnce Upon a Time in AmericaDick TracyOut for JusticeThe Rock itd. I danas su oni prepoznatljive njuške, barem ovoj starijoj generaciji odrasloj na filmovima iz 80-ih i 90-ih, no njihove karijere su na samom dnu dna, i nažalost jedino što se toj dvojci danas nudi su jeftini, niskobudžetni filmovi kao što je između ostaloga i ovaj o kojem ću sada napisati nekoliko informacija.
A taj film je nezavisna krimi triler drama Laugh Killer Laugh redatelja i scenarista Kamala Ahmeda. Priča je to o kradljivcu dragulja pod imenom Frank Stone! On je specifična ličnost, duboko uznemiren i nedruželjubivi mrgud koja u ničemu ne pronalazi radost ili humor, sve dok se jednoga dana ne probudi iz dubokoj kome u kojoj završi nakon što ga mafija pokuša ubiti. Nakon tog događaja Stone počne svijet gledati drugačijim očima, uvijek veseo i nasmijan, i uvijek zbija šale, sve dok mafija ne ubije jedinu osobu do koje mu je stalo…e tada im odluči vratiti za svu bol koju su mu nanijeli.
Redatelj Ahmed je originalno ovaj film namjeravao smjestiti u 50-e godine prošlog stoljeća i snimiti ga u stilu noir filmova. No zbog proračunskih ograničenja morao je film ipak smjestiti u sadašnjost i zadovoljiti se svojevrsnim neo-noir stilom, a glavnog junaka je bazirao na svom najdražem filmskom junaku iz djetinjstva, Charlesu Bronsonu. Osim gore spomenuti Sizemorea i Forsythea u filmu još igraju Bianca HunterVictor ColicchioLarry Romano, te Robert MacNaughton. Laugh Killer Laugh istovremeno dolazi u izabrana američka kina i na VOD platforme 24. travnja 2015.

Laugh Killer Laugh poster Laugh Killer Laugh poster1 Laugh Killer Laugh poster2 Laugh Killer Laugh poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A Jewel thief named Frank Stone is a very deeply disturbed, anti social, milquetoast who finds no joy or humor in anything – until he awakens from a deep coma.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.