Akcija

Wild City (2015)

Nedavno sam malo surfao internetom, tj. imdb-om, tražeći neke informacije o nekim starijim filmovima, i onda sam došao do zaključka da zapravo veliki broj redatelja koje sam obožavao dok sam bio manji, tamo u 80-im i 90-ima, danas gotovo da više nije aktivan. Primjerice Walter Hill koji očito snima svake prijestupne unazad 10-ak godina, pa zatim John CarpenterJohn McTiernanJames Cameron, ili pak Peter Hyams. A toj skupini mogu bez problema dodati i Ringa Lama, hongkongoškog redatelja koji je zajedno sa John Woo-om i Harkom Tsuiem žario i palio azijskom filmskom scenom 80-ih i 90-ih.
Dotični je zadnji film snimio prije punih 8 godina (Triangle), a i taj film je u biti ko-režirao sa još dvojicom kolega, Johnnie To-om i već spomenutim Harkom Tsuiem. No, na sveopće iznenađenje mnogih fanova, Lam se vraća ove godine sa novim redateljskim uratkom, hongkongoškim akcijskim krimi trilerom Wild City kojega je također i napisao, a u kojem nam donosi priču o misterioznoj lijepoj ženi i dva brata koji nose kovčeg sa hrpom novaca. No trojka će se naći u bijegu pred policijom i kriminalcima koji se svi redom žele dočepati torbe sa novcima. A kada se nađu u situaciji da se nemaju gdje sakriti, shvatit će da je jedini način da se pokušaju izvući iz nevolje taj da se suoče sa svojim progoniteljima i pokažu svoje pravo lice.
Glavne uloge igraju Louis KooShawn YueLiya TongHsiao-chuan ChangJack KaoSimon YamPhilip Ng, te Sam Lee i Dave WongWild City će premijerno biti prikazan u ljeto 2015., ali o točnom datumu za sada još nema riječi.

Wild City poster Wild City poster3 Wild City poster4

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A mystery beautiful woman carrying a case of money no one knows what is the story behind that stunning face. She met two brothers and the adventure starts from here. This team of three being chased by polices and gangsters all came for the case of money. They have no way to hide and no way to go but confronting the situation by showing the true of them.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.