Horror

Burying the Ex (2014)

Recite mi što je to zajedničko PiranjiThe HowlinguGremlinimaInnerspaceu, filmu The ‘BurbsGremlinima 2, te Small Soldiersima?! Odgovor je veoma jednostavan; naime sve te filmove je režirao Joe Dante. Upravo zahvaljujući prethodno spomenutim naslovima Dante je 80-ih postao traženo i zvučno ime, posebice u svijetu horor komedija. Ali tijekom 90-ih i posebice nakon ulaska u novo stoljeće, Dante je takoreći nestao sa filmske scene. Naime čovjek se je prebacio na serije i TV filmove, a jedini zvučniji naslov iz 90-ih vrijedan spomena mu je Small Soldiers. Tijekom 2000-ih je režirao Looney Tunes: Back in Action, ali kakav je film možda bi bilo bolje da nije, a našle su se tu i dvije epizode u mini-seriji “Masters of Horror”. 2009. režira film The Hole koji ga nakratko vraća u centar pozornosti, a našla se tu i TV serija “Splatter”. Ali nakon toga Dante uzima petogodišnju pauzu i opet nestaje sa filsmke scene!
No tu pauzu prekida nezavisnom horor komedijom Burying the Ex kojom se Dante vratio svom omiljenom žanru. Burying the Ex je priča o Maxu, mladiću koji ima predivnu curu Evelyn koju obožava. Ali situacija se naglo mijenja kada Evelyn predloži da se ona useli u njegov stan, što na kraju i učini. Naime Max ubrzo shvati da je Evelyn manipulativna te da voli kontrolirati svijet oko sebe i da sve mora biti po njezinom. Sve što Max sada želi je prekinuti tu vezu, ali boji se to učiniti. Na njegovu sreću sudbina se umiješa te Evelyn pogine u automobilskoj nesreći. Nekoliko mjeseci kasnije Maxov život se vrati u normalu te upozna novu djevojku, Oliviu. Ali njegov život se nanovo zakomplicira kada se Evelyn vrati iz mrtvih inzistirajući da nastave svoju vezu tamo gdje je stala!
Glave uloge su odigrali Anton YelchinAshley GreeneAlexandra DaddarioOliver CooperOzioma AkaghaMark AlanErica Bowie, te još mnogi drugi. Film je do sada bio prikazan na nekoliko filmskih festivala (Venice Film Festival, Slash Filmfestival, Rio de Janeiro International Film Festival, Sitges International Fantastic Film Festival itd.) a na VOD platformama te u izabranim američkim kinima će se film pojaviti od 19. lipnja 2015.

Burying the Ex poster Burying the Ex poster2 Burying the Ex poster3 Burying the Ex poster4

IMDB

TRAILER

 

CLIP

 

RADNJA

When Max (Yelchin) learns that his new live-in girlfriend, Evelyn (Greene) is controlling and manipulative, he is afraid to end the relationship. However, fate occurs and Evelyn is killed in a freak accident. A couple months have passed and Max meets his dream girl, Olivia (Daddario). The new romance gets tricky when Evelyn comes back from the grave and insists on continuing their once relationship by all means.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 8 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.