Akcija

Desaparecer (2015)

Kad god je Stevenu Seagalu u nekom od njegovih filmova nestao neki bliski član obitelji, bilo supruga ili kćerka, on se brže bolje dao u potragu za njima kako bi ih pronašao pod svaku cijenu i spasio iz ruku otmičara. Slično je u dva navrata napravio i Liam Neeson, a pouzdano znamo da se u istoj situaciji našao i Kiefer Sutherland u TV seriji “24”. Kako su nestanci (i otmice) bliskih članova obitelji vrlo čest motiv u filmovima, nemojte se iznenaditi kada gotovo ista sudbina zadesi junaka Peruanskog misterioznog triler Desaparecer redatelja Doriana Fernándeza-Morisa.
Desaparecer nam naime donosi priču o čovjeku koji se uputi u Peruansku junglu kako bi tamo pokušao pronaći svoju suprugu, aktivisticu za zaštitu okoliš koja je netragom nestala upravo u toj džungli. Ubrzo po dolasku na lokaciju on biva uvučen u misterioznu urotu i svijet lokalnog folklora i mitova, što će dodatno zakomplicirati njegovu potragu.
Redatelj Moris je u jednom svom intervju opisao Desaparecer kao spoj Takena i The Bourne Identitya uz dozu misterije i natruhe nadnaravnoga. Film je snimljen na lokacijama u Limi, Iquitosu i Miamiu, a za potrebe snimanja se koristila najnovija tehnologija, tj. dronovi uz pomoć kojih je Moris uspio zabilježiti misterioznu i predivnu ljepotu Peruanske divljine. U glavnim ulogama su Ismael La RosaVirna FloresTeddy GuzmánÓscar CarrilloReynaldo ArenasFernando Bacilio, i Mónica Sánchez.
Peruanska premijera filma Desaparecer će se održati 14. svibnja 2015.

Desaparecer poster

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The film follows a man investigating the disappearance of his environmental activist wife in the Peruvian jungle, getting involved with conspiracies and local folklore and myths.

SLIKE

1 A007_C009_05229Y 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.