Horror

Strange Blood (2015)

Smrtonosni virusi, epidemije, te stotine i stotine mrtvih kao rezultat ljudske nemogućnosti da se uhvatimo u koštac sa bolestima koje s vremena na vrijeme zaprijete čovječanstvu nam svako malo iskaču na vijestima. Bilo da je riječ o kravljem ludilu, ptičjoj gripi, “običnoj” mutiranoj gripi ili eboli. Zabrinutost (i strah) je tim više veća jer za mnoge od tih bolesti još nije niti pronađen lijek, iako liječnici i znanstvenici diljem svijeta rade na tome. Ali za sada se samo možemo nadati da će jednoga dana pronaći lijek(ove) za većinu spomenutih (i nespomenutih) smrtonosnih bolesti. Idealno bi bilo kada bi pronašli jedan lijek za sve bolesti, ali to je samo fantazija o kojoj možemo maštati.
No zato su takve stvari moguće u filmovima kao što je primjerice i niskobudžetni horor triler Strange Blood redatelja i ko scenarista Chada Michaela Warda. Iako naravno, u takvim situacijama teško da može išta proći bez problema. Strange Blood je priča o briljantom  ali opsesivnom znanstveniku koji ne na tragu na pronađe lijek za sve bolesti i time zauvijek promjeni budućnost čovječanstva! Ali tijekom njegovih istraživanja slučajno ga zarazi jedan parazit na kojem je izvodio pokuse te se on počne pretvarati u krvožednog luđaka. I dok vrijeme polako istječe on mora uz pomoć svoje asistentice pronaći način kako zaustaviti čudovište koje raste u njemu i spriječiti da se njegov virus proširi na cijelo čovječanstvo.
U glavnim ulogama su Robert BrettenaughAlexandra BardJames Adam LimScott HardersMichelle Gabriela LamarrRosie ZwadukThomas O’HalloranAnna Harr, te još mnogi drugi. Strange Blood će VOD premijeru imati 28. travnja 2015., a na DVD-u izlazi 02. lipnja.

Strange Blood poster Strange Blood poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

CLIP

 

RADNJA

When a brilliant but obsessive scientist (Brettenaugh) goes to extremes to develop a universal cure for all disease, he finds himself infected with a bizarre parasite that begins to transform him into a bloodthirsty madman. Time is running out, and with the aid of his med student assistant (Bard), he must find a way to stop the monster that is growing within and prevent the rest of the world from being “cured.”

SLIKE

0 0b 0c 3 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.