Akcija

Attack of the Lederhosenzombies (2015)

Što Vam prvo padne na pamet na spomen Austrije i Alpa? Pretpostavljam da će većina reći “skijanje”, a nekima će možda na pamet pasti i jodlanje te dobro obdarena Heidi sa pletenicama i simpatični dedeki u takozvanim lederhosen hlačama. I uistinu, sve to su prepoznatljivi elementi koje vežemo u Austriju. A sada svemu tome možemo pridodati i krvožedne zombije! Ako se kojim slučajem sada pitate o čemu ja to bulaznim, odgovor je veoma jednostavan; predstavljam Vam Austrijsku horor komediju Attack of the Lederhosenzombies redatelja i ko-scenarista Dominika Hartela koja će objediniti sve ovo što sam prethodno spomenuo.
Attack of the Lederhosenzombies nam daklem donosi priču o zombijima koji se pojave u Alpama, i skupini mladih snowbordera koji zapnu u udaljenom planinskom skijalištu. Naime upravo će se oni morati uhvatiti u koštac sa svim tim silnim zombijima u lederhosen hlačama nakon što se cijeno-noćni skijaški party ubrzo pretvori u noćnu zombie moru.
Attack of the Lederhosenzombies je originalno trebao biti tek mali studentski film, ali ekipa je nekako uspjela “skupiti” budžet od čak 2,7 milijuna € i sve skupa pretvoriti u profesionalni dugometražni uradak. U glavnim ulogama su Laurie CalvertGabriela MarcinkováPatricia AulitzkyMargarete TieselKarl FischerOscar Dyekjær Giese, te Kari Rakkola. Vrlo je vjerojatno da će Attack of the Lederhosenzombies biti blizak filmovima kao što su Død snøDød Snø 2ZombielandZombibi te Shaun of the Dead koji je Hartelu ujedno i poslužio kao inspiracija, dakle film koji kombinira komediju i zombie gore. Stoga, ako ste ljubitelj takvih filmova i prethodno spomenutih naslova, okušajte sreću sa Attack of the Lederhosenzombies kada film izađe. A kada će to točno biti za sada još nije poznato, zna se tek da bi film svjetlo dana trebao ugledati do kraja 2015. Ali bez brige, o točnom datumu ćemo vas naknadno obavijestiti, stoga pratite našu Facebook stranicu

Attack of the Latherhosezombies poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER1

 

TEASER2

 

TEASER3

 

RADNJA

Zombie action in the Alps: a group of young snowboarder is stuck in a remote mountain ski resort, where an all-night aprés-ski party soon turns into a hellish nightmare of zombie mayhem.

SLIKE

1 2 3 4

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.