CGI

Residue (2015)

Bez obzira o kojoj je zemlji riječ, Francuskoj, Americi, Rusiji, Srbiji ili Hrvatskoj, ljudi su uvijek bili i vjerujem da će uvijek biti s pravom nezadovoljni svojim političarima, posebice članovima vlade koji donose one najvažnije odluke u ime građana i države. A kako i ne bi kad dotični lažu, varaju, kradu i često od javnosti sakrivaju ono što bi javnost trebala znati. Ali zato postoje pojedinci koji su dovoljno hrabri i spretni da kopaju duboko bez straha, kao primjerice novinari, koji građanima razotkrivaju prljavi veš političara. Baš poput junakinje nezavisnog britanskog misterioznog SF horora Residue redatelja Alexa Garcia Lopeza.
Residue je priča o mladoj foto novinarki Jennifer Preston  koja razotkrije vladin plan da prikrije uzrok eksplozije koja se dogodila u futurističkom Britanskom gradu. Ali tragajući za istinom Jennifer razotkrije i puno više, točnije dođe do informacija da gradu prijeti opasna paranormalna pojava!
Residue je originalno zamišljen kao pilot epizoda za TV seriju, ali kako istu nije otkupila ni jedna TV kuća, Lopez je odlučio sve skupa pretvoriti u jedan cjelovečernji film. U glavnim ulogama su Natalia TenaIwan RheonJamie DravenDanny WebbFranz DramehAdrian Schiller, te još mnogi drugi. Film je premijerno pušten 31. ožujka 2015. na VOD platformama u Americi i Velikoj Britaniji, dok je u zemljama kao što su Novi Zeland i Australija izašao i par dana ranije. Za kraj valja napomenuti kako kritike i nisu baš najsjajnije, ali ako Vas je sve ovo barem imalo zainteresirali, te imate volje i vremena da pogledate ovaj film…well, go for it, ali nemojte reći da Vas nisam upozorio.

Residue poster1 Residue poster3

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The government cover-up of the causes behind a massive explosion in a futuristic UK metropolis spur photo journalist Jennifer Preston on to search for the truth and in the process blow open a paranormal phenomenon haunting the city.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.