Akcija

Beyond the Mask (2015)

Davno prije nego što su filmskim ekranima vladali Kapetan Amerika, Ironman, Spiderman, Batman i ostali zamaskirani (super) junaci, pravdu pod maskama su na filmskom platnu dijelili likovi poput Zorroa, Usamljenog Jahača i Katoa. Upravo u duhu spomenute trojke stiže nam jedan sličan junak, glavni lik nezavisne povijesne akcijske avanturističke drame Beyond the Mask redatelja Chada Burnsa.
Beyond the Mask je daklem priča o Williamu Reynoldsu, plaćeniku koji radi za British East India kompaniju i za njih obavlja “prljave poslove”. Jednog dana on odluči raskinuti s njima i okrenuti novi list u svom životu. Ali kompanija smatra da je preopasno da ga samo tako puste te ga odluče ubiti! Ali njihov pokušaj ubojstva propadne! William se tada odluči osvetiti svojim bivšim poslodavcima te postane maskirani osvetnik koji će pomoći u stvaranju nove nacije.
E sad, znam da nekima sve ovo izgleda i zvuči lijepo i krasno i da ste se možda “zagrijali” za ovaj film. Ali prije nego što ga odlučite pogledati, trebali bi ste znati da je Beyond the Mask jedan od onih naslova koji promoviraju kršćanstvo i vjeru u Boga. Takozvani “kršćanski film”. Doduše, ako je vjerovati recenzijama, ovdje se to kršćanstvo promovira suptilno i ne djeluje usiljeno pa bi u filmu možda mogli uživati i oni koji žele samo gledati neki avanturistički film i pustiti mozak na pašu.
U glavnim ulogama su Andrew CheneyJohn Rhys-DaviesKara KillmerAdetokumboh M’CormackSteve BlackwoodThomas D. Mahard i Alan Madlane. Film je pušten u limitranu kino distribuciju 06. travnja 2015., a do kraja godine će izaći i na DVD-u.

Beyond the Mask poster Beyond the Mask poster1 Beyond the Mask poster2 Beyond the Mask poster3 Beyond the Mask poster4

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The chief mercenary for the British East India Company, being double crossed by his former employer, has made his way to the American Colonies. Working to redeem his name, William Reynolds (Andrew Cheney) now hides behind a different mask in hopes of thwarting his former employer. As his past life closes in on him, Will must somehow gain the trust and the help of his beloved Charlotte, a woman he has been lying to, as well as a colonial intellectual by the name of Ben Franklin. All the while he races against time to defuse a plot that could have devastating effect on the birth of a new nation.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.