Akcija

Momentum (2015)

Kada je 2007. snimljena prva filmska ekranizacija popularne video-igre Hitman, gotovo svima je za oko zapela glavna glumica, zanosna, i oprostite mi na izrazu, nadasve jebozovna Olga Kurylenko. Žena je naprosto preko noći osvojila muški dio publike predivnim licem i još ljepšim dugim nogama te postala instant zvijezda. Odmah nakon Hitmana su se zaredali hit naslovi poput Max PayneaQuantum of Solace i Centuriona čime je Olga svima dala do znanja da namjerava još dugo vremena ostati na sceni. Ili barem dok ju služi ljepota.
Prošle godine smo Olgu mogli gledati ponovno u zavodljivom izdanju u filmu The November Man gdje joj je društvo pravio Pierce Brosnan. A odigrala je jednu od glavnih uloga u redateljskom prvijencu Russella CroweaThe Water Diviner. Za ovu godinu Olga ima u najavi tri filma, a jedna od tih je i akcijski SF triler Momentum redatelja Stephena S. Campanellia snimljen u ko-produkciji SAD-a i Južne Afrike.
Momentum je film o Alex Faraday, lijepoj, inteligentnoj i opasnoj pljačkašici banaka koja se nađe u smrtnoj opasnosti kada tijekom pljačke dođe u posjed vrijednog ključa kojega se pak želi dočepati skupina opasnih plaćenika predvođenih Mr. Washingtonom koji neće prezati ni pred kime/čime kako bi se dočepao tog istog ključa.
Film je snimljen sa budžetom od 20 milijuna $ na lokacijama Cape Townu, a osim Olge u filmu još igraju James PurefoyJenna SarasKarl ThaningGrant RobertsAidan WhytockGreg KriekScot Cooper, te Morgan Freeman koji očito ima tako malu ulogu da ga čak nisu ni prikazali u traileru. Momentum u americi izlazi u limitiranoj kino distribuciji i na VOD platformama 16. listopada 2015.

momentum_poster momentum_ver2_xlg

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

A wanted female bank robber finds herself on the run from a deadly assassination squad after she inadvertently comes into possession of a valuable key they had been hired to track down.

SLIKE

1 2 3 4

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.