Akcija

Road to Berlin (2015)

Ne znam što se to događa sa Ruskom kinematografijom u posljednje vrijeme, ali Rusi definitivno vole snimati ratne filmove koji se bave njihovim sudjelovanjem u Drugom Svjetskom Ratu. Primjerice u zadnjih par mjeseci smo na našim stranicama najavili čak četiri Ruska ratna filma; Bitva za Sevastopol aka Battle for SevastopolBatalon aka The BattalionThe Dawns Here Are Quiet aka A Zori Zdes Tihie i Edinichka aka Unity. I sva četiri naslova premijerno izlaze ove godine! Ali Rusima to očito nije dovoljno pa evo i petog ratnog naslova u nizu! Radi se o Ruskoj povijesnoj ratnoj drami Road to Berlin redatelja Sergeia Popova.
Road to Berlin je baziran na kratkoj priči “Two in the Steppe” Emmanuila Kazakevicha a donosi nam priču o poručniku Ogarkovu i vojniku Jurabaevu – dvoje mladi ljudi iz različitih država, različitih karaktera i načina života, ali koje će ujedinit zajednički cilj. Film se bavi njihovim složenim odnosom i strašnim ratnim zbivanjima za vrijeme WWII koja su utjecala na njihove živote. Ovo je priča o ljudskim odnosima, istinskim moralnim vrijednostima, te dužnosti prema zemlji, obitelji i sebe.
U glavnim ulogama su Yuriy BorisovAmir AbdykalykovMaria KarpovaMaxim DemchenkoAlexander Novikov, te Artem Lebedev. Zanimljivo je to da Road to Berlin očito neće igrati u Ruskim kinima jer izlazi direktno na Ruske VOD platforme 07. svibnja, a zatim će se pojaviti na DVD-u i Blu Ray-u od 26. svibnja 2015.

kinopoisk.ru Road to Berlin poster2 Road to Berlin poster3

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

The film is set during World War II. The main characters – a lieutenant Ogarkov and Private Jurabaev – young people, people from different Soviet republics different in character and lifestyle, but united by a common purpose. The film lay their complex relationships and actions dictated background terrible events of the war. This is a story about human relationships, the true moral values, duty to the country, family and yourself.

SLIKE

kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru kinopoisk.ru

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.