Akcija

El Más Buscado (2014)

Kao što znamo, gotovo svaki (poznatiji) maskirani (super) junak zapravo vodi dvostruki život te ima svoj alter ego. Superman je zapravo Clark Kent, Batman je Bruce Wayne, Spiderman pak Peter Parker, itd. Glavni lik Meksičke krimi triler drame El Más Buscado redatelja i scenarista Joséa Manuela Craviotoa također vodi dvostruki život i ima svoj alter ego, ali on definitivno nije super-junak, pa čak ni junak!
El Más Buscado je naime istinita priča (bazirana na stvarnim događajima) o Alfredou Riosu Galeanau, jednom od najpoznatijih i najuspješnijih Meksičkih pljačkaša banaka u povijesti te zemlje. A ono što je posebno zanimljivo u njegovoj životnoj priči jeste to što je dotični noću uživo svirao po noćnim klubovima kao maskirani mariachi Charro Misterioso, a prodao je i mnoštvo ploča, dok je danju pak pljačkao banke! Navodno ih je opljačkao čak 80-ak (više nego Bonnie & Clyde, John Dillinger, i Butch & Cassidy zajedno)! A uz to čak je tri puta pobjegao iz zatvora i tako zaradio titulu Meksičkog državnog neprijatelja broj 1.
Budžet filma iznosi 40 milijuna meksičkih pesosa, odnosno oko 2,6 milijuna $, a u glavnim ulogama su Tenoch HuertaGerardo TaracenaPaola NuñezRocío VerdejoMarco PérezVanessa Mateo, te još mnogi drugi. El Más Buscado je premijerno prikazan u listopadu 2014. na Morelia International Film Festivalu, a službena Meksička kino premijera je zakazana za svibanj 2015.

El Ma Buscado poster El Ma Buscado poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A masked singer that also robs banks is interrogated, during the interrogation shows how he became who he is.

SLIKE

1 2 El charro misterioso El charro misterioso El charro misterioso El charro misterioso 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.