Akcija

Mythica: The Darkspore (2015)

Sada kada je Hobbit trilogija napokon došla svome kraju (i pri tome poprilično smorila publiku sa zadnjih nastavkom), fanovi fantasy filmova će svoju dozu zmajeva, čarobnjaka, trolova, patuljaka i ostalih bića morati potražiti negdje drugdje. Na sreću ponuda je dovoljno velika da će imati mogućnost izbora. Tu je naravno popularna TV serija Game of Thrones, a ove godine izlazi i akcijski fanatsy The Last Witch Hunter u kojem će se Vin Diesel uhvatiti u koštac sa vješticama. Zatim, tu je i japanski avanturistički akcijski fantasy Attack on Titan, te niskobudžetni avanturistički fantasy Mythica: The Darkspore redateljice i ko-scenaristice Anne K. Black. A upravo je ovaj potonji tema ove najave.
Mythica: The Darkspore je nastavak filma Mythica: A Quest for Heroes, a donosi nam priču o avanturama čarobnjakinje Marek koja se rodila sa mračnim moćima nekromantije (moć prizivanja mrtvih). Ona okupi tim avanturista kako bi se suprotstavila Szorloku, legendarnom nekromatiku koji želi ujedinit četiri krhotine Darkspore i osloboditi ne mrtve na zemlji. Nakon što moćna relikvija bude ukradena, Marek i njezin tim će se naći u utrci s vremenom kroz horde i horde raznoraznih opasnih bića, kako bi spriječili Szorlok u njegovoj namjeri. A da situacija bude još gora, za petama su im lovci na glave koji žele uhvatiti Marek pod svaku cijenu. Naravno, u cijelu priču se još nekako umiješaju patuljak ratnik i opasni zmaj.
Redateljica Black je do sada već režirala par niskobudžetnih fantasy filmova (uključujući i prvi film iz ovog serijala), The Crown and the Dragon i Dawn of the Dragonslayer, i još je napisala dva fantasy naslova koja nije režirala pa je i više nego očito da joj je fantasy veoma drag žanr. Istina Bog, ni jedan od tih filmova nema neku pretjerano veliku ocjenu na imdb-u, ali nemojte uzeti to kao nekakvo mjerilo kvalitete tih filmova. Možda zbilja jesu tako loši, a možda Vam se baš i svide…a to nećete znati dok ih i sami ne pogledate. U glavnim ulogama su redom Melanie StoneAdam JohnsonJake StormoenNicola PosenerRocky MyersChristopher Robin MillerKee Chan, te Kevin Sorbo. Premijera filma Mythica: The Darkspore će se najvjerojatnije održati u srpnju 2015.

Mythica The Darkspore poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The Mythica series follows the adventures of Marek, a wizard born with the dark power of necromancy, as she learns to harness the power that threatens to corrupt her. She recruits a team of adventurers to battle Szorlok, the legendary Necromancer, and thwart his goal of uniting the four shards of the Darkspore to unleash an undead plague on the land.
When Teela’s sister is murdered and a powerful relic stolen, Marek and her friends face a sinister new enemy – Kishkumen, a foreign mystic bent on reclaiming the Darkspore for his master Szorlok. Armed with twin maps, Marek and her team race Kishkumen and his horde through creature-infested lands, to a long abandoned underground city – all the while pursued by bounty hunters intent on returning Marek to slavery.
Joined by the mysterious dark-elf warrior – Qole – the team journeys deep underground to discover that the ruined city is now home to an undead dragon. Trapped between Kishkumen and the dragon, Marek and her team must employ all their skill and magic to battle the beast, and combat Kishkumen for their hard won treasure and their lives.

SLIKE

1 kinopoisk.ru 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.