Akcija

Riot (2016)

Ako Vam kojim slučajem nije dovoljan jedan film o liku koji namjerno završi u zatvoru kako bi se osvetio nekome (Vendetta), onda Vam predstavljam još jedan naslov sličnog zapleta – zatvorski akcijski triler Riot redatelja i producenta Johna Lydea.
Riot nam tako donosi priču o Jacku Stoneu, bivšem policajcu koji namjerno izvede pljačku banke kako bi završio u zatvoru zajedno sa zloglasnim ruskim kriminalcem Balamom i osvetio mu se za smrt svoje obitelji. Balam je više od običnog kriminalca; on je vrlo lukav i opasan boss koji iza rešetaka kontrolira policiju ali i cijeli grad. Njegova “ćelija” je zapravo raskošna privatna soba izgrađena posebno za njega, nedostupna za većinu zatvorsih službenika. Čak se i upravitelj ne usudi ući u Balamov dio zatvora. Ali unatoč tome što je okružen svojim pomagačima i stražarima, Jack će učiniti sve kako bi došao do njega i kaznio ga za ono što je učinio. Balam je opak…ali Jack je još opakiji.
U glavnoj ulozi je Matthew Reese, a društvo će mu praviti legendarni Dolph Lundgren, te UFC borac i višestruki prvak Chuck Liddell. A tu su još D.L. WalkerParis WarnerAndrew W. JohnsonMelanie Stone, te Elizabeth Montgomery. Premijera filma Riot bi se navodno trebala održati tek u 2016., ali je lako moguće da se film pojavi direktno na DVD-u i Blu Ray-u prije kraja 2015. O detaljnom datumu premijere ćemo Vas obavijestiti naknadno.

Riot poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Copper Jack Stone purposefully orchestrates a bank robbery in order to be thrown into prison with the notorious Russian kingpin Balam. Balam is more than just a mob criminal; he’s a very cunning and dangerous lord who controls the police force from behind bars.  Balam lives in prison as a cover for his real power, which is King of the city.  His cell is a lavish private room built specifically for him, inaccessible to most in the depths of the prison structure.  Even the warden fears venturing into his area of the prison. However, even surrounded by his loyal henchmen and guards in his sectioned off fortress, Balam doesn’t know Jack is coming for him to avenge his family, who Balam murdered in cold blood.  Balam is tough… but Jack is tougher.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.