Akcija

Vendetta (2015)

Ako pratite svijet američkog hrvanja i znate tko su Hulk Hogan, Bam Bam Bigelow, Stone Cold, Triple H, Hot Rod, ili pak Bret “the Hitman” Hart, onda ste zasigurno čuli i za WWE (World Wrestling Entertainment), organizaciju koja stoji iza svega toga. Prije nekih 13-k godina WWE je pokrenuo WWE Films koji je kasnije postao WWE Studios, produkcijsku kuću kojoj je za cilj producirati žanrovske filmove (uglavnom akcija i horor) u kojima nastupaju WWE zvijezde. Cijela ta priča sa WWE studios je započela sa Dwayne “The Rock” Johnsonom i njegovim filmovima The Scorpion King, The Rundown, i Walking Tall nakon kojih se dotični premetnuo u blago rečeno jednu od najvećih filmskih zvijezda današnjice. OK, za njegovu današnju popularnost je doduše zaslužan Fast Five, ali ipak, on je bio prva WWE zvijezda s kojom se WWE Studios okušao u filmskim vodama. Nakon toga su uslijedili Jacob “Kane” Goodnight sa slasher hororcem See No EvilSteve Austin sa akcićem The Condemned, te John Cena sa Marincem12 Rounds, neki sa više a neki sa manje uspjeha.
WWE Studios posluje i dan-danas pa je tako ove godine već izašao jedan od njihovih filmova, The Marine 4: Moving Target, a ubrzo će uslijediti i niskobudžetni zatvorski DTV triler Vendetta u kojem će se predstaviti Paul “The Big Show” Wight. Režiju ovog filma potpisuju sestre Jen Soska i Sylvia Soska koje su do sada već režirale jedan WWE Studios film, See No Evil 2. Kao što se to može zaključiti iz naslova, Vendetta je film o osveti! Točnije o prekaljenom detektivu Masonu koji namjerno počini ubojstvo kako bi i sam završio u zatvoru i tako se približio i osvetio opasnom kriminalcu Dominicku koji je ubio njegovu ženu. Ali tijekom svog boravka u zatvoru Mason otkriva Dominickov novi zločinački pothvat zbog čega će se naći u još većoj opasnosti.
Osim spomenutog WWE razbijača u filmu još igraju Dean Cain (najpoznatiji kao TV Superman 90-ih), Michael EklundKyra ZagorskyBen HollingsworthAleks PaunovicMatthew MacCaullPaul Anthony, te još mnogi drugi. Vendetta kreće u limitiranu kino i VOD distribuciju od 12. lipnja 2015.

vendetta_xxlg

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A detective pushed beyond his limits will stop at nothing for vengeance. When his wife is killed by a criminal that he put away, Mason, a hard-nosed detective, deliberately gets arrested in order to get revenge. While inside, Mason discovers a new criminal enterprise that those behind it would kill to protect.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.