Drama

Glass Chin (2015)

Nije nikakva tajna da jedan dio sportaša itekako dobro živi i zarađuje od sporta kojim se bave! Govorimo tu o (multi)milijunskim ciframa od kojih se nama običnim smrtnicima zavrti pred očima i koje vrlo vjerojatno mnogi od nas nikada neće zaraditi u životu. Ali postoji i druga strana te medalje, tj. postoji velika većina sportaša koja od sporta baš i nema neku pretjerano veliku novčanu dobit, zbog čega su primorani baviti se i nekim drugi poslovima kako bi se osigurali pristojan život. A ponekad ti poslovi nisu nužno i legalni
Nezavisna sportska krimi triler drama Glass Chin redatelja i scenarista Noaha Buschela nam donosi priču o jednom takvom sportašu , točnije bivšem bokasču i šampionu Budu Gordonu koji je primoran se povući iz svijeta boksa.  Ali ne zadovoljan svojim životom on prihvati ponudu lokalnog kriminalca da radi za njega. Ali kada biva optužen za ubojstvo koje nije učinio, Bud će se naći pred teškom životnom dilemom, i morat će birati između svojih ambicija i prijateljstva.
U glavnoj ulozi je Corey Stoll, a tu su još Elizabeth RodriguezKatherine WaterstonMarin IrelandBrendan Sexton IIIMichael ChernusJohn Ventimiglia, te Kelly Lynch i Billy Crudup. Glass Chin je premijerno prikazan još prošle godine na Tribeca Film Festivalu, a zatim se našao i na programima Philadelphia International Film Festival te Vancouver International Film Festivala. Službena američka kino premijera je zakazana za 26. lipnja 2015.

glass-chin poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A former welterweight champ has retired early from boxing, but is unsatisfied living out of the limelight in New Jersey so he takes offer from a local criminal to work for him. But the champ is forced to make a choice between friendship and ambition when he is framed for murder.

SLIKE

1 A085_C003_0205Z4 3 4 5 6 A078_C001_0204L9 8 A098_C003_0208FF A074_C007_02012U 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.