Finska

Bunny the Killer Thing (2015)

Znate onu poznatu uzrečicu “ševe se ko zečevi”? Naravno da znate, čuli ste ju sigurno nekoliko puta u životu. E pa, niskobudžetna Finska horor komedija Bunny the Killer Thing redatelja i ko-scenarista Joonasa Makkonena će toj uzrečici definitivno dati potpuno novo značenje! Ali prije nego što Vam objasnim zašto, moram Vas upozoriti da trailer za ovaj film nipošto ne gledate pred mamom i tatom, ženom, djevojkom, šefom ili kolegama sa posla, jer bi oni mogli pomisliti da nešto nije u redu s vama!
Naime, Bunny the Killer Thing nam donosi priču o skupini mladih Finaca (i Finkinja) koji se upute u zabačenu kolibu u tamnim šumama Finske kako bi tamo proveli zabavan vikend. Ali njihov zabavni vikend će se pretvoriti u borbu za život kada se iz šume odjednom pojavi čudno stvorenje koje ih počne napadati! Stvorenje je pola čovjek, pola zec, a cilj mu je da napadne i poševi sve što imalo liči na ženske genitalije!
Film je snimljen sa budžetom od svega milijuna €, a nastao prema istoimenom kratkometražnom filmu iz 2011. kojega je također režirao Makkonen. Ovo je inače njegov dugometražni debi nakon što je do sada snimio preko 20-ak kratkometražnih filmova. U glavnim ulogama su Enni OjutkangasGareth LawrenceVeera W. ViloKatja JaskariRoope OleniusJuha-Matti HalonenAri Savonen, a jednu manju ulogu ima i redatelj/scenarist Makkonen osobno. Bunny the Killer Thing bi trebao izaći u Finskoj, Španjolskoj i Francuskoj do kraja svibnja 2015., no točan datum za sad još nije poznat.

Bunny Killer Thing poster Bunny Killer Thing poster3 Bunny the Killer Thing poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A group of seven Finnish young adults are heading to have a fun weekend at a cabin in the dark woods of Finland. By chance, three foreign men end up to the same cabin. The men seem to be hiding a secret. The party weekend at cabin becomes a game for life and death, when suddenly a weird creature attacks from forest to terrorize the people! The creature is half man, half rabbit, and it is after anything that resembles female genitals. The creature is Bunny the Killer Thing!

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.