Akcija

Juarez 2045 (2015)

Ako ste pomislili da je Sicario jedini film o ratu protiv narko kartela koji ću vam danas predstaviti, onda ste se totalno prevarili. Naime, predstavljam Vam također i niskobudžetni akcijski SF Juarez 2045 redatelja i scenarista Chrisa Lea (dotični je 2013. producirao retro zombie SF Zombie Hunter) koji je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Kanade. Pa iako se oba filma bave ratom protiv narko kartela, razlika između filma Sicario i filma Juarez 2045 je ta što je ovaj potonji snimljen za puno manje para, što je radnjom smješten u budućnost, i što ima robote! Ali da ne okolišam previše, evo o čemu je tu riječ.
Godina je 2045., a narko rat koji je izazvao kaos između Sjedinjenih Američkih Država i Meksika se i dalje nastavlja. Gear Side International, tvrtka koja se bavi proizvodnjom robota zbog loše prakse gubi od vlade ugovor vrijedan milijarde dolara ugovor. Na rubu bankrota oni odluče prodati svoju tehnologiju na crnom tržištu gdje ju kupi Malvado narko kartel. Uz naprednu vojnu tehnologiju robotike u pogrešnim rukama koju kartel iskoristi da zamjeni svoje ubojice, kartel s vremenom postane vrlo moćna prijetnja SAD-u.
Kao što sam već spomenuo ranije, Juarez 2045 je snimljen sa znatno manjim budžetom, a dio tog budžeta će biti financiran i preko stranice Kickstarter gdje ekipa filma trenutačno traži dodatnih 50 tisuća $ kako bi završili film. Odnosno kako bi završili CGI efekte koji u ovom filmu ima mnogo. U jednoj od glavnih uloga, i to onoj glave narko kartela se našao sveprisutni Danny Trejo. On je ujedno i najzvučnije ime u cijelom filmu jer ostatak glumačke ekipe čine manje poznata imena kao što su Alex HeartmanAmy SavannahBrad SchmidtAdam ScorgieBlake WebbCasey William WalkerNathan DayVictor Soto, te još mnogi drugi.
Još nije poznato kada će Juarez 2045 biti premijerno prikazan i gdje, a to vrlo vjerojatno ovisi o uspjehu njihove Kickstarter kampanje i vremenu koje će im trebati za post-produkciju ovoga filma. Nadajmo se da će to ipak biti do kraja 2015., ili barem u početkom 2016. U svakom slučaju, kada saznamo točan datum, obavijestiti ćemo vas o istome na našoj FB stranici.

Juarez2045 poster Juarez2045 poster2 Juarez2045 poster3 Juarez2045 poster4 Juarez2045 poster5 Juarez2045 poster6 Juarez2045 poster7 Juarez2045 poster8 Juarez2045 poster9 Juarez2045 poster9b Juarez2045 poster10

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The year is 2045, the continuing drug war has caused havoc between The United States government and Mexico. Gear Side International, a robotics engineering company loses a multi billion dollar government contract due to bad practices. On the brink of bankruptcy, they sell off their technology to the Malvado cartel on the black market. With the advanced military robotics technology in the wrong hands. The cartel uses it to their advantage; replacing their enforcers, hit men, and soldiers. The cartel eventually becomes a very powerful threat to The United States.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.