Avanturistički film

Numb (2015)

Ja nisam jedan od ovih što obožavaju ljeto i sunce i pate za lijepim vremenom. I ne vidim što se tu može obožavati…sparina, vrućina, neprestano znojenje ili pak pretjerano “roštiljanje” na suncu koje u mom slučaju gotovo uvijek završava opeklinama! Ali isto tako nisam ljubitelj ni totalne vremenske suprotnosti, tj. pretjerane zime koja ledi krv u žilama i prodire u srž kostiju. Ja sam tip osobe koja više preferira malo hladnije vrijeme i kišu, što će reći da je jesen moje idealno godišnje doba. Sreća je moja da se nisam nikada našao u situaciji u kojoj će se naći junaci nezavisnog Kanadskog trilera Numb redatelja Jasona R. Goodea, a koji će zapeti u snježnoj divljini, daleko od bilo kakve civilizacije.
Numb je priča o bračnom paru Willu i Dawn koji su se našli u financijskoj krizi nakon što je zbog kolapsa tržišta Willu propao posao koji im je trebao osigurati budućnost. Nakon tog neuspjeha upute se kući po zimskoj autocesti. Usput pokupe par autostopera koji su se uputili u novi život, braću Leea i Cheryl. Ali usred noći umalo udare sa starac koji promrznuo luta na snježnom cestom. U potrazi za njegovom osobnom kartom u njegovom džepu otkrivaju poveći svežanj novca, rukom nacrtana kartu sa GPS koordinatama, i jedan zlatnik. U pokušaju da riješe svoje financijske probleme, četvorka će se uputiti u snježnu divljinu u potrazi za zakopanim zlatom.
Numb je inače prvi dugometražni film mladog redatelja Goodea koji je do sada snimio tek nekoliko kratki ali nagrađivanih filmova. U glavnim ulogama su Jamie BamberMarie AvgeropoulosAleks Paunovic i Stefanie von Pfetten, dok ostatak glumačke ekipe čine Colin CunninghamPaul McGillionGina ChiarelliVeena SoodCraig Erickson i John Hainsworth. Za sada još nije poznato kada će točno Numb biti premijerno prikazan i u kom obliku, ali na oficijelnoj Facebook stranici je spomenuti da bi film mogao “ugledati svijetlo dana” na zimu 2015. O točnom datumu ćemo vas naknadno obavijestiti.

Numb poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Husband and wife, Will and Dawn, are in financial crisis after learning the job Will was counting on to salvage their financial future has disappeared in the midst of a market collapse. They set out to drive home on the winter highway back to their city, and in a moment of altruism, pick up siblings Lee and Cheryl, a pair of hitchhikers on their way to start a new life. In the midst of the night they nearly collide with an old man wandering on the snowy highway, hyperthermic and horrifically frostbitten. While searching for his ID they discover a wad of cash, a hand drawn map with GPS coordinates, and a single gold coin inside his coat. Will and Dawn reluctantly go along with Lee’s plan to report him to the police as a John Doe and pocket the money. In an attempt to save their financial struggles, all four venture off into the snowy wilderness in search of the buried gold.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.