Drama

Two Step (2014)

Jedan od filmova koji je obilježio prošlu (i pretprošlu) festivalsku godinu je bio hvaljeni sporo goreći triler osvete Blue Ruin redatelja i scenarista Jeremya Saulniera. Bila je to priča o misterioznom čovjeku koji se vraća u svoj rodni gradić kako bi se osvetio nekome. Ali taj njegov amaterski čin osvete ne završi onako kako je planirao, te uzburka cijeli niz brutalnih događaja zbog kojih je primoran zaštiti svoju otuđenu obitelj. Ako je suditi po prvim komentarima i recenzijama sa South by Southwest Film Festivala, Little Rock Film Festivala, te još nekih drugih, Blue Ruin je ove godine dobio nasljednika u obliku nezavisne američke krimi triler drame Two Step redatelja i scenarista Alexa R. Johnsona.
Ali za razliku od filma Blue Ruin, Two Step se ne bavi temom osvete, već nam donosi priču o Jamesu, bivšem propalom studentu bez nekog životnog cilja, i Webbu, profesionalnom sitnom kriminalcu koji se nađe u velikim životnim problemima. Ali kada se životi Jamesa i Webba isprepletu, sve skupa će rezultirati nasilnim raspletom.
Oni koji su već imali prilike pogledati ovaj film kažu da je Two Step izvrstan sporo goreći karakterni triler koji iznenađuje količinom emocija utkanih u glavne likove. Također napominju kako je film krajne realističan te predivno snimljen. Kao što sam već spomenuo, Two Step je do sada bio prikazan na nekoliko filmskih festivala, a palo je i par nominacija te jedna nagrada (nagrada žirija na New Hampshire Film Festivalu).
U glavnim ulogama su James Landry Hébert i Skyy Moore, a tu su još Beth BroderickJason DouglasAshley SpillersBarry TubbBrady ColemanJesse Dayton, te mnogi drugi. Američka kino premijera je zakazana za 31. srpnja 2015., a na Vod platformama i iTunesima će se film pojaviti od 01. rujna 2015.

Two Steps poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The lives of James, a directionless college dropout, and Webb, a career criminal with his back against the wall, violently collide.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.