Akcija

Gunned Down (2015)

Jeli Vam poznato ime Craig Fairbrass? Vjerujem da neki od vas znaju o kome je riječ, dok neki pak pojma nemaju. Za vas potonje, evo ukratko o kome je riječ. Dotični je jednu od prvih zapaženijih uloga odigrao davnih 90-ih u izvrsnom Stalloneovom filmu Cliffhanger, gdje je igrao jednog od Lithgowovih razbijača, i to britanca koji obožava nogomet te u jednom ključnom trenutku filma odluči iskoristi Michaela Rookera kao loptu. Od Cliffhangera su prošle 23. godine a Fairbrass i nije postao neko veliko i zvučno ime te se uglavnom zadržao u niskobudžetnim (B-movie) vodama. Ali ako ste imali prilike gledati (britanske) filmove kao što su Rise of the FootsoldierDevil’s PlaygroundThe Outsider ili pak Get Lucky, onda ste zasigurno vidjeli i ovu grdosiju od čovjeka.
Bilo kako bilo, mi Vam predstavljamo njegov najnoviji nadolazeći uradak, niskobudžetni britanski akcijski triler Gunned Down redatelja Marka McQueena u kojem će dotični odigrati opakog kriminalca koji će krenuti na put osvete i pobiti sve koji mu se nađu na putu. Prema riječima samih autora, Gunned Down je film na tragu klasika kao što su Point Blank i Heat, a donosi nam priču o Jacku Creganu, profesionalnom kriminalcu, obiteljskom čovjeku i opasnom pljačkašu koji se odluči osvetiti nakon što netko brutalno ubije njegovog oca Alfiea Cregana i ukrade novac koji su oni opljačkali u zračnoj luci Heathrow.  Ali ubrzo Jack, njegov bratić Sammy i članovi njegove bande Eddie i Frank, shvate da je u igri više do ukradenog novca i Alfievog ubojstvo. Potresen otkrićem koje uslijedi, Jack će biti primoran da izvede još jednu posljednju (i opasnu) pljačku, ali da se istovremeno i osvetiti svima koji imaju veze sa smrću njegovog oca.
Osim Fairbrassa u glavnoj ulozi, u filmu još igraju James CosmoMem FerdaNick MoranNathalie CoxRoland ManookianEddie WebberTony DenhamKatie Clarkson-Hill, te Steven Berkoff u maloj ulozi Jackovog oca Alfiea. Gunned Down će vrlo vjerojatno izaći direktno na DVD-u, ali kada točno za sada još nije poznato. Ali o točnom datumu ćete biti naknadno izviješteni.

Gunned Down poster Gunned Down poster2

IMDB

Official site

TRAILER

 

RADNJA

Jack Cregan, career criminal, family man and vicious armed robber, is on a mission for revenge. When Jack’s father Alfie Cregan is brutally murdered and their money from the Heathrow airport heist stolen, Jack, his cousin Sammy and other gang members Eddie and Frank, realize there is more to the stolen money and Alfie’s murder than meets the eye and once Jack begins to dig, he knows that his life will never be the same again. The shattering revelations that follow force Jack, with the clock ticking, to not only pull off one dangerous last robbery, but also to exact brutal revenge on all those involved.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

1 replies »

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.