Akcija

4Got10 aka The Good, the Bad and the Dead (2015)

Amnezija je zajebana stvar. Čovjek malo jače udari glavom (ili oživi neku drugu vrstu traumu koja uključuje ozljedu glave) i izgubi pola pamćenja (ili čak sve čega se ikada sjećao). Zamislite samo da ne možete prepoznati svoje najmilije i najdraže, ili se sjetiti  tko ste, od kud dolazite, tko su Vam roditelji…ma bilo čega! Filmova o amneziji i gubitku pamćenja ima dosta, a među bolje definitivno spadaju The Bourne Identity, Dark City, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Total Recall te svakako Memento. E sad, naslov koji Vam namjeravam predstaviti se zasigurno neće naći u istom košu sa prethodno spomenutima, ali ukoliko volite filmove sa junacima koji pokušavaju dokučiti tko su oni zapravo i kako su se našli u gabuli (kao i junak ovoga filma), onda bi Vas ovaj niskobudžetni akcijski triler pod naslovom 4Got10 u režiji Timothya Woodwarda Jr.-a, mogao interesirati.
Ukratko, 4Got10 (a u nekim zemljama će izaći i pod naslovom The Good, the Bad and the Dead) je priča o Brianu Barnesu koji se probudi u pustinji, bez sjećanja tko je i kako je završio tamo, okružen sa devet leševa i kombijem u kojem se nalazi četiri milijuna $ i brdo kokaina. I dok Brian pokušava povezati sve konce, ubrzo će mu se za petama naći zloglasni narko boss Danny Perez koji očajnički želi natrag svoj novac, zatim DEA agent Roker, te korumpirani šerif Olson koji neće prezati ni pred čime kako bi se dočepao bogatstva koje je u Brianovom posjedu. Ali što više bude otkrivao o samom sebi, Brian će sve manje željeti znati tko je on zapravo.
Glumačku ekipu ovog filma čini nekoliko poznatih imena B-produkcije, kao primjerice Johnny MessnerDolph LundgrenDanny TrejoVivica A. FoxMichael ParéNatassia Malthe, i Jon Foo4Got10 će vrlo vjerojatno izaći direktno na VOD platformama i DVD-u, a to bi se trebalo dogoditi 05. listopada 2105., za kada je zakazana premijera istoga.

4got10 poster 4got10 poster2 4got10 poster3

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Brian Barnes (Johnny Messner) wakes up in the desert wounded and with no memory and no idea why he’s surrounded by eight bodies, a van with four million in cash and a van full of cocaine. Brian is pursued by not only notorious drug lord Danny Perez (Danny Trejo) who desperately want his money back, and DEA Agent Rooker (Dolph Lundgren), but also a by the corrupt Sheriff Olson (Michael Pare) who will stop at nothing to get his hand on the new found fortune. On the run, Brian discovers the more he remembers the less he wants to know about who he really is.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.