Akcija

Ash vs Evil Dead – TV Serija (2015)

Ove godine su nam već izašli novi Mad Max (Mad Max: Fury Road), novi Jurski Park (Jurassic World) i novi Terminator (Terminator Genisys), a krajem godine nas očekuje i premijera novih Star Warsa (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens). Nakon ovakvog popisa čovjeku naprosto dođe da se zapita, “pa koja je ovo godina!?”. Jesmo li opet u 80-ima i 90-ima! Ali Mad Max, Terminator, Han Solo, Luke Skywalker, Sarah Connor i ostatak ekipe nisu jedini junaci iz filmske prošlosti koji se ove godine vračaju na velike ekrane! Naime, njima će se pridružiti još jedno kultno i prepoznatljivo ime iz filmske prošlosti – Ashley ‘Ash’ J. Williams – junak kultne The Evil Dead trilogije! Doduše, njega ipak nećemo moći gledati na velikom ekranu (čitaj kinu), već kod kuće, na malom ekranu, s obzirom da se Ash vraća u TV seriji “Ash vs Evil Dead”.
Iza ove serije stoji ista ekipa koja nam je davnih godina isporučila The Evil Dead, Evil Dead II i Army of Darkness, točnije Sam Raimi koji potpisuje režiju, produkciji u scenarij zajedno sa svojim bratom Ivanom Raimiem i Tomom Spezialyem, te Robert G. Tapert koji je zajedno sa Raimiem producirao i originalnu trilogiju. Iako, Raimi je režirao samo jednu epizodu, dok su preostale režirali Rick Jacobson (Bitch Slap“Spartacus: Blood and Sand” itd.) i Michael Hurst (“Spartacus: Blood and Sand”“Xena: Warrior Princess”), sve redom ljudi s kojima je Raimi već surađivao u karijeri.
Radnja serije se nastavlja na originalnu trilogiju i odvija se 30 godina od događaja koji su se zbili u Army of Darkness. Ash je tih 30 godina proveo izbjegavajući odgovornost, zrelost i strahote Evil Deada, sve dok Deadite pošast još jednom ne zaprijeti uništenjem cijelog čovječanstvo. Stoga će Ash još jednom postati naša jedina nada za spas!
Ako je suditi po prvim teaserima i traileru, očekuju nas svi prepoznatljivi elementi zbog koji smo obožavali, i još uvijek obožavamo, originalnu trilogiju – otkačeni Bruce Campbell koji reprizira svoju najpoznatiju ulogu koja ga je i “vinula u nebesa”, njegovi genijalni onlineri, mnogo krvi i mnogo humora, te prepoznatljivi Raimiev redateljski izričaj. Prva sezona će imati 10 epizoda, svaka u trajanju od 30 minuta. A osim Campbella, u seriji će se još pojaviti Mimi RogersLucy LawlessJill Marie JonesDana DeLorenzoHemky Madera, i Ray Santiago.
“Ash vs Evil Dead” će premijeru imati 31. listopada 2015. na kanalu TV kuće Starz koja je ujedno i producirala i naručila ovu TV seriju.

Ash vs Evil Dead poster Ash vs Evil Dead poster2 

IMDB

Official Facebook Page

TEASER1

 

TEASER2

 

TEASER3

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Ash has spent the last 30 years avoiding responsibility, maturity and the terrors of the Evil Dead until a Deadite plague threatens to destroy all of mankind and Ash becomes mankind’s only hope.

SLIKE

1 2 3

2 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.