Borilački

Voin aka The Warrior (2015)

Bez obzira koliko to većina nijekala i poricala, ali ljudi vole gledati nasilje! A isto tako vole i sport. Gladijatorske borbe iz vremena Rimskog Carstava su bile svršen spoj nasilja i sporta, te su milijuni i milijuni gledatelja uživali u borbama do smrti. Sve sreća gladijatorske borbe danas ne postoje, ali ništa zato, jer zamijenili su ih MMA i K1 koje današnjoj publici pružaju dovoljnu dozu sporta, nasilja i krvi, ali i zabave. Mislim, tko ne voli gledati Mirka CroCop Filipovića kako prebija tamo nekog lika!?
Iako borilački filmovi postoje takoreći “od pamtivijeka”, a posebice takozvani “tournament” filmovi poput BloodsportaUndisputed III: RedemptionBest of the Best, ili pak The Karate Kida, MMA kao takav se na filmu pojavio tek unazad par godina. Snimljen je tako cijeli niz niskobudžetnih i srednjebudžetnih naslova koji se bavi MMA-em, kao primjerice Beatdown, UnrivaledNever Surrender, Never Back DownNever Back Down 2: The Beatdown, Circle of Pain, te Redbelt Here Comes the Boom. A najpoznatiji i najkvalitetniji među njima je zasigurno Warrior. A upravo nam je ovaj potonji zanimljiv baš zbog filma koji ću Vam upravo predstaviti.
Naime, film koji Vam predstavljam je Ruska sportska borilačka drama pod naslovom The Warrior, a govori od dva snažna i ponosna brata koji imaju obiteljskih nesuglasica, a koja će se sukobiti u ringu. Zvuči poznato? Naravno da zvuči, jer po svemu sudeći, ovo je remake istoimenoga američkog filma. Doduše, nigdje nisam pronašao službenu informaciju da je ovo uistinu remake Warriora, ali identičan naslov i skoro pa identičan zaplet filma navode me na pomisao da sam upravu.
Budžet ovoga filma iznosi nekih milijun i pol $, a u glavnim ulogama su Svetlana KhodchenkovaFedor BondarchukAleksandr BaluevSergey BondarchukMariya AndreevaVladimir YaglychAleksandr Novin, te još mnogi drugi. Ruska premijera ovoga filma će se održati 01. listopada 2015.

warrior_xxlg warrior_xxlg2 warrior_xxlg3 warrior_xxlg4 warrior_xxlg5 warrior_xxlg6

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Film tells about duty and life values, shown through the prism of the lives of two brothers: strong and proud people. The story of a family, of the wounds in the hearts that hurt for decades, of the pain caused sometimes so thoughtlessly, and about forgiveness, which always has to take place in the life.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.