Akcija

Detective Gui (2015)

Mnogi azijski redatelji su se nakon uspješne i bogate filmske karijere u domovini odlučili okušati u Hollywoodu, primjerice John WooHark TsuiJee-woon Kim, te Oxide Pang Chun. Woo se još najduže zadržao u Hollywoodu, te je tamo čak i postigao kakav-takav uspjeh sa filmom Face/Off, no ostatak spomenute ekipe se vrlo brzo pokupio kući nakon (financijskog) neuspjeha filmova koje su režirali pod okriljem Hollywoodskih studija. Tako je ovaj potonji, Oxide Pang Chun, zajedno sa svojim bratom Danny Pangom okušao sreću u Hollywoodu u čak dva navrata. Prvo sa hororcem The Messengers kojega su zajednički režirali 2007., a zatim godinu dana kasnije za američkim remejkom jednog od njihovih najpoznatijih azijskih naslova u karijeri, akcića Bangkok Dangerous. Film je neslavno propao a oni su se vratili kući i nastavili po starom. Od tada do danas su snimili par zajedničkih filmova (Storm WarriorsThe Child’s EyeOut of Inferno), a okušao se Oxide i samostalno u par navrata (The Detective 2SleepwalkerConspirators). Jedan od njegovih samostalnih “redateljskih izleta” je i nadolazaća Kineska “akcijska” romantična triler komedija Detective Gui.
Detective Gui je priča o talentiranoj i pametnoj mladoj detektivki Gui Xiang koja je naučila čitati sa 3 godine, sa 7 je već pomogla u hvatanju (prvog) lopova, a sa 10 je već pomogla policiji u rješavanju jednog zamršenog zločina. Ali kada je riječ o ljubavi i romantici, Gui baš i nema mnogo sreće, tim više jer ne može preboljeti dečka koji ju je nedavno ostavio. Ali sreća joj se možda promjeni nabolje kada upozna simpatičnog policajca Zhea, te se između njih pojave “iskrice”.
U glavnim ulogama su Luodan WangVic Chow, te legendarni azijski glumac Simon Yam. Kineska premijera filma Detective Gui se održala 24. srpnja 2015.

Detective Gui poster Detective Gui poster1 Detective Gui poster2 Detective Gui poster3 Detective Gui poster4 Detective Gui poster5 Detective Gui poster6 Detective Gui poster7 Detective Gui poster8 Detective Gui poster9 Detective Gui poster10 Detective Gui poster11 Detective Gui poster12 Detective Gui poster13

 

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

The female detective in question, Gui Xiang (Wang), learned to read at age 3, helped catch a thief at 7 and even helped the police solve a case at 10, but has been quite out of luck when it comes to romance. Still not over the boyfriend who dumped her, the sparks suddenly fly when she meets cute policeman A Zhe (Zhou).

SLIKE

0 0b 0c 3 4 5 6 7 8 1 2

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.