Drama

Two Men in Town (2014)

Život nakon odsluženja zatvorske kazne ponekad znade biti i gori od samog zatvora. Istini za volji, mnogi se uopće ne promjene nakon odsluženja kazne te po izlasku nastave po starom, pa je nepovjerenje prema bivšim zatvorenicima donekle razumljivo. Ali postoji i dobar dio onih koji se ipak promjene, koji okrenu novu stranicu život i žele započeti novi život kada napokon postanu slobodni ljudi koji su platili za svoje greške i grijehe. Ali i oni će teško zadobiti povjerenje (osuđujuće) okoline, baš poput junaka nezavisne triler drame Two Men in Town redatelja Rachida Bouchareba.
Two Men in Town je priča o Williamu Garnettu, bivšem zatvoreniku koji je nakon 18 godina izašao iz zatvora gdje je otkrio Alaha i u potpunosti promijenio svoje svjetonazore. Svo što on sada želi je početi ispočetka. I uistinu se sve čini kao da bi moglo biti tako jer William upozna zgodnu ženu i zaposli se u banci(!?), no njegovi stari parteri u zločinu će ga svom silom pokušati pridobiti da se vrati kriminalu. Ali oni čak nisu njegov najveći problem…ne, njegov najveći problem će postati lokalni šerif Bill Agati koji neće Williamu dopustiti da zaboravi svoju mračnu prošlost.
U glavnim ulogama su se našli Forest Whitaker i Harvey Keitel, dok ostatak glumačke ekipe čine Ellen BurstynReg E. CatheyBrenda BlethynLuis GuzmánTim GuineeSarah MinnichDolores Heredia, te još mnogi drugi. Two Men in Town je premijerno prikazan još 2014. na Berlin International Film Festivalu, a od tada do danas je bio prikazan na još pregršt drugih festivala. U nekim zemljama (Norveška, Švedska i Finska) je film već izašao i na DVD-u i Blu Ray-u, dok se službena američka premijera održala u ožujku 2015.

Two Men in Town1 Two Men in Town2 Two Men in Town3 Two Men in Town4 Two Men in Town5

IMDB

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Forest Whitaker plays a parolee, who finds Allah inside, and tries to get his life on track after 18 years. He’s off to a good start with a job, a bank account, and a good woman. Of course his old partner in crime tries hard to get him to come back to his old ways, but the real problem is the sheriff in town who won’t let him forget his dark past.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.