CGI

Online Kino – Mouse-X (2014)

Iako su u biti poprilično slatke životinjice, mnogi ljudi zapravo ne vole miševe te su im isti gadni! Doduše, s obzirom da miševi uglavnom prve štetu u domaćinstvima, a ponekad prenose i zarazne bolesti, nije zapravo nikakvo čudo da su poprilično omraženi. A ne ide im na ruku ni to što su često žrtve raznoraznog eksperimentiranja u službi medicine ili kozmetičke industrije. Glavni junak kratkometražnog britanskog misterioznog SF trilera Mouse-X redatelja i scenarista Justina Tagga doduše neće postati žrtva nekakvog medicinskog istraživanja, ali će se baš poput nekakvoga mišića naći u gotovo bezizlaznom i čudnom labirintu.
Mouse-X je misteriozna priča o čovjeku pod imenom Anderson koji je probudi u jednoj sobi, bez spoznaje gdje se točno nalazi i kako je tu završio. Sa željom da pronađe izlaz on ubrzo otkriva da se uokolo njega nalazi još mnoštvo takvih identičnih soba koje su prepune njegovih klonova koji svi redom proživljavaju identični scenarij poput njega! Da bi uspio pobjeći, Anderson će morati nadmudriti samoga sebe!
Mouse-X je poprilično minimalistički film sa minimalnim brojem lokacija, jednim glumcem (Julian Lee), te gotovo bez dijaloga, ali nudi nekoliko zanimljivih twistova koji bi Vam trebali zadržati pozornost do samoga kraja. Film traje nekih 15-ak minuta, te je do sada bio prikazan na nekoliko manjih filmskih festivala gdje su ga uglavnom popratile pozitivne kritike. Vi ga u cijelosti možete na linku ispod, dovoljno je samo da se udobno smjestite i kliknete play gumbić. Nadam se da ćete uživati u filmu.

Mouse-X poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

RADNJA

Mouse-X is a mystery/sci-fi story about Anderson, a man who wakes in a building with no idea where he is or how he got there, before slowly discovering that in each of the rooms around him are a thousand clones of himself, all of whom woke into the same mysterious scenario. To escape he needs to outwit his ‘selves’ whilst overcoming the realisation that he is not the only Anderson…

WATCH MOVIE

 

SLIKE

1 2 3 4

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.