Akcija

The Code of Cain aka We, Brothers (2015)

Gotovo svakodnevno na vijestima ili u novinama slušamo/čitamo o kaosu i nasilju koje se događa diljem svijeta! Od masovnih ubojstava, preko nemira uzrokovanim ovim ili onim događajem, pa do raznoraznih ratova i ostalih tragedija. Svi ti događaji su (uglavnom) nepovezani i jedino što ih povezuje su nasilje i smrt. Ali što ako to nije istina, što ako iza svega toga stoji netko ili nešto tko sve te zle stvari čini sa razlogom, nekakva zavjera, te što ako su svi ti nasilni događaji na neki način povezani!? Tim pitanjem će se na svojevrstan način pozabaviti nezavisni akcijski triler The Code of Cain koji je snimljen u ko-produkciji SAD-a, Bjelorusije, Rusije i Ukrajine, a kojega su zajednički režirali Denis Sobolev i William De Vital (obojica također i ko-scenaristi filma).
The Code of Cain  je priča o svjetski poznatoj novinarki Sari Ogden koja putuje svijetom u potrazi za ljudima koji stoje iza takozvane “Cainove Šifre”, kako bi se spriječila niz naizgled nepovezanih događaja kao što su masovna ubojstva, previranja, revolucije i sveopći kaos. Ali ona neće ni posumnjati koliko je blizu otkrivanju istine kada u svojoj potrazi završi u Bjelorusiji gdje će se susreti licem u lice sa osobom koju ona u biti traži gotovo cijeli život.
Budžet ovoga filma iznosi nekih 5 milijuna$, a najpoznatije glumačko ime u ekipi je zasigurno Eric Roberts, iako je vrlo vjerojatno da se dotični u filmu pojavljuje na svega par minuta. Ostatak glumačke ekipe čine Sally KirklandNatasha AlamAleksey SerebryakovIgor SavochkinEvgeny Shmarlovskiy, te još mnogi drugi. The Code of Cain izlazi u Bjelorusiji 24. rujna 2015.

CODE OF CAIN poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

World renowned journalist Sara Ogden is traversing the world in pursuit of carriers of a fatally dangerous “Stamp of Cain” in order to prevent seemingly unrelated events such as mass murders, turmoil, revolutions and chaos. She doesn’t even suspect how close she is to the edge of the abyss, when in her search she ends up in Belarus to meet face to face with the one, whom she has been searching for her entire life.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.