Amaterski film

Online Kino: Ex-Yu Izdanje – Hotel Zlo (2015)

Negdje početkom godine smo najavili samostalni film redatelja Krešimira Pejića Hotel Zlo, koji je eto konačno ugledao “svjetlo dana”, tj. pojavio se na internetu i to podosta nakon službene premijere u Osječkoj galeriji Waldinger. Krešimir je inače do sada često surađivao sa svojim bratićem Lukom, te su zajednički snimili već nekoliko filmova, između ostaloga Višnjevac 2: Strava i paranormalno i Civilizacija Propasti.
Spomenuta premijera “Hotela Zlo” je prošla savršeno, publika je bila oduševljena, a tražila se i koja stolica više. Pohvale su bile najčešće upućivane savršeno simetričnoj, da ne kažemo kirurški preciznoj Krešinoj režiji. Ali i glavnim glumcima, Igoru Vilupeku koji u ulozi pisca Alana Colda minimalističkom izvedbom podsjeća na same legende žanra poput Peter Cushinga i Claude Rainsa, te Kirsten Fuchs koja je pokazala da je jedina hrv. glumica kojoj se komotno može prišiti etiketa kraljice vriska, što su nekoć u hollywoodu bile Jamie Lee Curtis i u novije vrijeme Neve Campbell. Ne treba ni zaboraviti gl.negativca, ugostitelja kanibalističkih sklonosti Mislava Borovca kojeg će mnogi gledatelji zasigurno “voljeti mrziti”, a poneki i navijati upravo za njega.
Također treba još izdvojiti i to da bez obzira što “Hotel Zlo” prvenstveno žanrovski pripada horroru, ima u njemu i tragova komedije. Ipak je to posveta jednom jedinom Mel Brooksu, kralju slapstick komedije i parodije, tako da Vas ne mora biti strah gledati ovaj film s najmlađima… U svakom slučaju, ako imate 20-ak minuta slobodnog vremena, te ste zaljubljenik u amaterki film i htjeli bi ste pogledati filma strave koji ne počiva isključivo na goreu, torture pornu i hektolitrima prolivene krvi, svakako pogledajte “Hotel Zlo” i javite nam dojmove!! Nadamo se da ćete uživati u filmu.

Hotel Zlo Poster

Official facebook page

TEASER

WATCH MOVIE

 

MAKING OF

 

RADNJA

Radnja filma je smještena na početak dvadesetog stoljeća i prati pisca Alana Colda (Igor Vilupek) koji se slučajno nađe u jednom starom hotelu čiji je vlasnik kanibal.

SLIKE

9 8 7 5 4 3 2 6 1

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.