Akcija

Blunt Force Trauma (2015)

Biti najbrži (revolveraš) je u vrijeme Divljeg Zapada mnogo značilo i donosilo je sa sobom određenu dozu straha i poštovanja, te su se mnogi htjeli okititi tom titulom. Mnogima doduše to nije pošlo za rukom te su u konačnici završili u drvenom lijesu u dubokoj rupi, ne dočekavši ni svoj 30-i rođendan. Ali ipak, povijest pamti najbrže od najbržih, kao primjerice Billy the Kida, Jamesa Rileya, Jonathana Davisa, Johna Wesleya Hardina, ili pak Jamesa “Wild Bill” Hickoka. Ali sa postepenim “nestankom” Divljeg Zapada nestali su i revolveraši, a potrebu za dokazivanjem pojedinaca da su u nečemu bolji od drugih su zamijenile mnogobrojne druge stvari (sport, video-igre, itd.).
No iz Kolumbije nam dolazi nezavisni akcijski triler Blunt Force Trauma redatelja i scenarista Kena Sanzela koji se bavi svojevrsnim modernim revolverašima koji se u potrazi za slavom i bogatstvom natječu u ilegalnim opasnim brzo-poteznim revolveraškim dvobojima gdje im život ovisi isključivo o njihovoj brzini i kvaliteti njihove pancirke. John je jedan od najboljih u toj “igri”, ali ne i najbolji! Najbolji je Zorringer s kojim se John silno želi sukobiti kako bi dokazao da je on najbolji! Ali John se spetlja sa Cole, mladom djevojkom koja se također natječe u tim opasnim dvobojima, i koja također želi dvoboj sa Zorringerom jer je je ovaj ubio brata. Dvoje revolveraša (i ljubavnika) putuju od mjesta do mjesta, od dvoboja do dvoboja, ali kako oboje žele “istu stvar”, morat će se i sami kad-tad sukobiti.
Blunt Force Trauma je u cijelosti snimljen na lokacijama u Kolumbiji, a u glavnim ulogama su se našli Ryan KwantenFreida Pinto, te Mickey Rourke. Ostatak glumačke ekipe pak čine Jon MackCarolina GómezJason GibsonMaruia Shelton, kao i mnogi drugi. Film je premijerno prikazan 20. srpnja 2015. u Los Angelesu, ali službena američka DVD i Blu ray premijera je zakazana za 6. listopada 2015. U Velikoj Britaniji će filma također izaći direktno na DVD-u i Blu Ray-u, i još k tome jedan dan ranije nego u americi, 05. listopada.

Blunt Force Trauma poster Blunt Force Trauma poster2 Blunt Force Trauma poster3

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

From cockfighting rings and train yards, to basements and barns across South America, modern-day warriors put on bulletproof vests and duel one another in underground gunfights to gain riches and respect. It’s known only as the Game, and Zorringer (Rourke) is its elusive champion.
Our hero, John (Kwanten), is looking for the ultimate duel with Zorringer while Colt (Pinto) is seeking revenge for the death of her brother. The two gunslingers travel from one shootout to another on a dangerous journey of love, violence, and clandestine battles.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.